Mój ogród - grazyna56
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko jako że mam "demolkę" komputera, nie mogę w tej chwili zmniejszyć i pokazać Ci innych zdjęć. Jedynie jakie mam dostępne to te już wklejone u mnie w ogrodzie.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8c ... 60942.html
Prawdopodobnie jest to pieris kwiecisty, ale wszystkie kwitną wiosną i długo są obsypane dzbanuszkowimi kwiatuszkami. Niekiedy powtarzają kwitnienie jesienią.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8c ... 60942.html
Prawdopodobnie jest to pieris kwiecisty, ale wszystkie kwitną wiosną i długo są obsypane dzbanuszkowimi kwiatuszkami. Niekiedy powtarzają kwitnienie jesienią.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A poza tym Grażynko może zdobić również Twój balkon nie tylko latem i wiosną w czasie kwitnienia ale
przez okrągły rok - jest zimozielony i jeśli zabezpieczysz bryłę korzeniową przed mrozem- może zdobić Twój balkon okrągły rok.
Pisaliśmy już gdzieś o tym - chyba była to dyskusja z Onak ale
poszukasz sobie na forum jak będziesz zainteresowana.
A balkon? No cóż Lila
- balkon też trzeba mieć ustrojony choćby tylko na lato .
Pozdrawiam.
przez okrągły rok - jest zimozielony i jeśli zabezpieczysz bryłę korzeniową przed mrozem- może zdobić Twój balkon okrągły rok.
Pisaliśmy już gdzieś o tym - chyba była to dyskusja z Onak ale

A balkon? No cóż Lila

Pozdrawiam.

Zagadki nie odgadnę
ale nie po tu przyszłam 
Grażynko, mam dokładnie to samo ogrodniczy przy banku
a na dodatek jeszcze ten ogrodniczy jest przy moim ulubionym sklepie spożywczym (jedyny sklep ze zdrową żywnością i w dodatku jest tam miła obsługa), więc chce czy nie chcę to zawsze tam wdepnę
Czasami nawet nie zabieram ze sobą pieniędzy by mnie czasami coś nie pokusiło, kartami w tym ogrodniczym płacić nie można... i tylko ten bank pod nosem mi pozostaje - to jego wina!!
Wypatrzyłam, że masz idealnie wydzieloną z trawnika rabatkę z różanecznikami (czy azalkami) czy masz tam coś wkopane, że tak pięknie się trzyma?
Wracam do podziwiania Twojej pięknej i OGROMNEJ działki - 600 m
Jak znajdujesz na to wszystko czas??

Grażynko, mam dokładnie to samo ogrodniczy przy banku

Wypatrzyłam, że masz idealnie wydzieloną z trawnika rabatkę z różanecznikami (czy azalkami) czy masz tam coś wkopane, że tak pięknie się trzyma?
Wracam do podziwiania Twojej pięknej i OGROMNEJ działki - 600 m

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorka to tylko 600m.,mogłam odkupic tę dzialke za murem tam jest ponad 800m. razem z domem 4 pokoje ,piwnica garaz i jeszcze dobudowany parterowy domek z 2 pokojami 6 lat temu.Niestety nie zrobiłam tego [pomroczność jasna] a dziś bardzo tego żałuje ,mój M jak tylko jest na działce ciągle mi to wypomina.Ale ogólnie staram sie jak mogę ,Dzięki za miłe słowa. 

cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
Aniu nie mam pojęcia jak on sie wabi, on jest jakiś dziwny, część liści ma zielonych częśc biało zielonych a jeszcze część żółtawo zielonych. Nie bardzo chce mu sie piąć po tej kratce ,ale jest przeze mnie zmuszany do pójścia w górę. 

cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Pozdrawiam Grazyna
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.