Witaj
Marysiu 
muszę sobie dokupić jeszcze kilka gatunków, host, nie mogę szaleć, ponieważ nie mam zbyt dużo miejsca, ale to są talie piękne i bezproblemowe roślinki, że naprawdę warto je mieć
Iduś faktycznie hosty są niezawodne

zawsze pięknie zdobią ogródek

i wspaniale się rozrastają w wielkie kępy

Co do sasaneczek, to naprawdę bardzo polecam

jak dla mnie to najpiękniejsze kwiaty wczesnej wiosny
Basiu, u mnie wczorajszy dzień był okropny, ale dziś pięknie , cieplutko i słonecznie

zaraz biegnę do ogródka
Tomku witam i bardzo mi miło, że mnie odwiedziłeś

zdjęć faktycznie nie jest zbyt dużo , ale to dopiero wiosna i kwitną pierwsze kwiatki, więc metodycznie, wraz z rozkwitem kolejnych będą się pojawiały nowe fotki
Dziękuję za miłe słowa o moim ogródku
Witaj
Marcinie, dzięki za miłe słowa o moich roślinkach

Różyczki musiałeś widzieć gdzie indziej, bo u mnie jeszcze maluszki z mikrymi listeczkami. Na razie królują tulipany, prymulki i skalne poduszkowce
Teresko dziękuję

jak to miło słyszeć, że coś co kwitnie u mnie gdzieś jest jeszcze w pąkach

Przeważnie moje roślinki są daleko w tyle za tymi w innych rejonach
Aduśdziękuję

U mnie jeszcze nawet nie wszystkie tulipanki zakwitły, jeszcze 2 kolorki czekają na swoją kolej

Przekwitła mi jedynie pierwsza kępa białych tulipanów, która zakwitła najwcześniej, no i niestety susza im w tym dopomogła, mimo podlewania
Dorotko dziękuję

wstyd się przyznać, ale moje roślinki niezbyt często widzą nawóz, wyjątkiem są róże i rododendrony, w tym roku podsypałam jeszcze specjalnym nawozem cebulowe. Mam namoczony obornik, chyba ze 3 lata

może w końcu w tym roku go zużyję