Agawa walczy w ogrodzie
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Lidko-Twój ogród "rośnie " w szybkim tempie....
.Bardzo mi się podobają te rogate fiołi...śliczności
Czy one tak same Ci się rozsiewają? i czy są małe?a te papuzie chyba-tulipanki to arcydzieła.....ja muszę sobie w tym roku kupić i posadzić tulipany bo nie mam ani jednego.....w sumie nie wiem-jakoś je przegapiłam zeszłego roku..... 

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Liduś .
Przychodzę z rewizytą i widzę, że jako początkująca ogrodniczka masz już całkiem ładny ogródek.
Powtórzę za Hanią - robi wrażenie kilkuletniego.
Skalniaczek przed tarasem już całkiem prawie zarośnięty.
No i masz duże pole do popisu.
Za truskawkę dziękuję bardzo. Poszukuję nie ozdobnej, ale jadalnej , pnącej i całorocznej.
Wszystkie jakie miałam nie sprawdziły się i okazały tylko zwykłymi, albo nic nie wartymi dzikusami.
Życzę Ci żeby twój ogródek bujnie się rozwijał i stał twoją wymarzoną oazą.
Zdrówka życzę. :P
Przychodzę z rewizytą i widzę, że jako początkująca ogrodniczka masz już całkiem ładny ogródek.
Powtórzę za Hanią - robi wrażenie kilkuletniego.
Skalniaczek przed tarasem już całkiem prawie zarośnięty.
No i masz duże pole do popisu.

Za truskawkę dziękuję bardzo. Poszukuję nie ozdobnej, ale jadalnej , pnącej i całorocznej.
Wszystkie jakie miałam nie sprawdziły się i okazały tylko zwykłymi, albo nic nie wartymi dzikusami.
Życzę Ci żeby twój ogródek bujnie się rozwijał i stał twoją wymarzoną oazą.
Zdrówka życzę. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renato dziękuję za miłe słowa. Co do M. to faktycznie facet się stara 
Danusiu dziękuję.
Asiu wykorzystałam to co miałam i działa.
Grażynkorosa fiołki ciszą mnie nawet bardziej niż bratki, bo obficie kwitną. Zauważyłam w niektórych miejscach się rozsiały. Jeżeli chcesz to już masz
A tulipany cieszą wczesną wiosną, u mnie jeszcze kwitną czerwone.

Może to późna odmiana.
Agnieszko miło, że zajrzałaś do mnie, skarpa zagęszcza się na dobre, co mnie bardzo cieszy.
Haniu floks również mam, ale jak na razie posadziłam go z boku, tam gdzie ma powstać oczko.
Kogra chciałabym aby był już kilkuletni, i może bez tego ciągłego przesadzania. Nudzić sie nie można. Mam jeszcze zwykłe truskawki, a te o czerwonych kwiatkach świetnie się rozrastają, i są ozdobą skarpy.
Ewuś zobaczysz jak się rozrośnie to dopiero super efekt. A ta druga roślina, jeżeli pamiętam to kwitnie na biało, ale jak się nazywa nie pamiętam.

Danusiu dziękuję.
Asiu wykorzystałam to co miałam i działa.
Grażynkorosa fiołki ciszą mnie nawet bardziej niż bratki, bo obficie kwitną. Zauważyłam w niektórych miejscach się rozsiały. Jeżeli chcesz to już masz

Może to późna odmiana.
Agnieszko miło, że zajrzałaś do mnie, skarpa zagęszcza się na dobre, co mnie bardzo cieszy.
Haniu floks również mam, ale jak na razie posadziłam go z boku, tam gdzie ma powstać oczko.
Kogra chciałabym aby był już kilkuletni, i może bez tego ciągłego przesadzania. Nudzić sie nie można. Mam jeszcze zwykłe truskawki, a te o czerwonych kwiatkach świetnie się rozrastają, i są ozdobą skarpy.
Ewuś zobaczysz jak się rozrośnie to dopiero super efekt. A ta druga roślina, jeżeli pamiętam to kwitnie na biało, ale jak się nazywa nie pamiętam.