Witam Cię Ewo jak i wszystkich serdecznie.
Przegladałam forum i natknęłam się na Twoje świetne przepisy. Zainteresowały mnie skrzydełka faszerowane. Czy mogłabyś mi napisać jak się filetuje te skrzydełka bo nie mam zielonego pojęcia od czego zacząć.
Serdecznie pozdrawiam Jola
Witam wszystkich
Buszuję po temacie i jestem pod wrażeniem Waszych kulinarnych cudeniek.
Ewciu skrzydełka przeszły próbę i wszyscy lizali paluchy, super:)
Chciałam zapytać An-ki czy ten sernik jest na zimno? bo z moim piekarskim talentem muszę mieć kawę na ławę. Dzięki
Cieplutko pozdrawiam
Joluś - zanim Ania odpowie - teb sernik to taki chyba półpieczony-półnazimno ;) bo masa serowa gotowana, ale się go w sumie nie piecze Przepis jest stronkę wcześniej
Ewuniu, brakowało mi czasu ostatnio na gotowanie, przez pracę na działce najchętniej gotuję na dwa dni
Rodzina namawia:
-" No idź zerknij do Ewy na pwno coś extra dodała".
i tego już nie należy komentować, to tłumaczy wszystko