Danusiu na Twoje pytania u Ciebie odpowiedziałam
Nigello miło ,że wpadłaś Zdjęcia czosnku będą ,bo warto.A na razie troszeczkę jak to mówię fiutków,po deszczu wyrosną jeszcze bardziej
Cynthio Twój ogród ,będzie piękny ,a na to potrzeba czasu.Więc uzbroj się w cierpliwość.
Geniu floksy wiosna są zachwycające i obsadzam nimi wszystkie dziury.Tulipanami jestem zdumiona Jeszcze mi tak nie zakwitały jak w tym roku.
Witaj Iduś.
Ale przepuiękne wiosenne klimaty u Ciebie.
U mnie już część przekwitła, więc czekam na nowe kwiaty piwonie irysy, i inne. U mnie znowu upały, podlewanie mnie czeka
Pozdrawiam serdecznie i miłego piątku. :P
Cze ida zazdroszczę pigwowca, u mnie zz tegorocznie wsadzonych kilku badyli może ze 2 się przyjma więc na pigwówke z własnych owoców będę musiała poczekać - bo pomijając walory estetyczne to i pigwowiec i aronia w jednym celu kupiona
jeśli psiak Norek to ten, który na fotce jest z lewej strony to śpieszę donieść , ze moi znajomi mają praktycznie takiego samego o tym imieniu
Czytałam u Grzesika, ze zmarzł Ci tamaryszek, ja o swoim też tak myślałam a skubany odbił nie wyrywaj go może jednak na przekór zimnu pokaże co potrafi
Ido, w końcu Cię znalazłam. Przeczytałam ,że Twój wątek już zamknięty i się zmartwiłam. Dopiero dzisiaj wpadłam na pomysł, żeby wyszukać i jesteś. Widzę, ze szalejesz. Ostatnio, jak przejeżdżałam przez Twoją wieś, rozglądałam się za Tobą, ale pewnie wtedy byłaś w pracy. Chyba wiem, który to Twój dom. W czasie urlopu zamiast odpoczywać, latasz między grzędami. Ja już nie mogę się doczekać swojego urlopu, mam tyle zaległości w ogrodzie. Kupiłam trochę nowych roślin. Wszystkie już rosną. Altanka też już stoi. Zdjęcie wstawiłam, więc możesz ją obejrzeć. Z targów przytargałam trochę roślinek, ale więcej kupiłam w szkółce w Braniewie. Dokupiłam nową Magnolię (za całe 55zł) odm. Nigra. Ma duże ,ciemno purpurowe kwiaty. Kupiłam też piwonię drzewiastą fioletową z żółtym środkiem. Marzyłam o niej od dawna.
Wypatrzyłam u Ciebie wiele roślinek, których nie mam i chyba kiedyś oszabruję Ci Twój ogród, jak będę przejazdem.