Kolorowy ogród Geni cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kolorowy ogród Geni - 2009r - cz.3

Post »

rydnor pisze:Geniu;Przyjdzie czas,tylko musimy się skrzyknąć.Teraz Bierzesz kurs na Minikowo,zobaczymy co nowego wyczarujesz.A przy okazji pozdrów Lidkę.Pozdrowienia Ryszard
Masz rację Rysiu bo Ty też jesteś z naszego rejonu a jeszcze Cię osobiście nie poznałam choć być może nie raz przechodziliśmy obok siebie
Genia
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Geniu! fajne deszczowe zdjęcia i bardzo Ci do twarzy z tym wiatrakiem :D
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu u Ciebie jak zwykle piękne fotki ogrodu. Jak już pisałem ty nie masz zwykłej działki, tylko ogród botaniczny.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

onka37 pisze:Geniu! fajne deszczowe zdjęcia i bardzo Ci do twarzy z tym wiatrakiem :D
onka 37 mówisz że do twarzy mi z wiatrakiem?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Geniu u Ciebie jak zwykle piękne fotki ogrodu. Jak już pisałem ty nie masz zwykłej działki, tylko ogród botaniczny.
Oj przesadzasz Marcin ,przesadzasz .
x_m-i
---

Post »

Geniu ja mówię prawdę i myślę, że inni też tak sądzą.

Mam pytanie co to za roślina na drugiej fotce, vardzo mi się podoba i muszę ją sonie kupić.

A i jeszcze jedno, jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki z pracy :D:D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marcin na 2 zdj, to orlik mam sporo ale ten jest tylko jeden .Mam też pełne białe, ciemno fioletowe, różowo-białe .
Miła choć ta koleżanka? bo jeżeli już mam sobowtóra to choć żeby Ci się dobrze kojarzył
Bo się okaże że od tej chwili nie będziesz mnie lubił.
Genia
x_m-i
---

Post »

Geniu , ta kobieta to dusza człowiek. Można z nią co nie co wypić, zapalić, pośmiać się. Zawalista kobieta, podobnie jak ty. Bardzo miło mi się z Tobą rozmawia.
A co dzisiaj robiłaś w ogrodzie ??? Ja u siebie trochę porobiłem. Wszystko mnie boli :D. Po noszeniu ziemi czuję wszystkie chrząstki ;:112.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Geniu u ciebie cały czas kolorowo, jak to robisz, że masz taką ciągłość w kwitnieniu. Ładnie wyglądasz przy wiatraczku.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Geniu , ta kobieta to dusza człowiek. Można z nią co nie co wypić, zapalić, pośmiać się. Zawalista kobieta, podobnie jak ty. Bardzo miło mi się z Tobą rozmawia.
A co dzisiaj robiłaś w ogrodzie ??? Ja u siebie trochę porobiłem. Wszystko mnie boli :D. Po noszeniu ziemi czuję wszystkie chrząstki ;:112.
Marcin jak wyszłam do ogrodu o 8 rano bez śniadania to wróciłam po 12 tej.
Najpierw przygotowałam ziemie pod kanny potem pieliłam a potem jeszcze pikowałam takie drobiazgi,jak przypołudniki,lewkonie ,gazanie .Potem szybko obiad no i na forum .
A nie chce wcale mówić jak mnie połamało a jutro jeszcze tyle pracy muszę posadzić kale ,ismeny no i wypielić wkoło pod płotami
Ciesze się że Ci się ze mną miło rozmawia
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Irena37 pisze:Geniu u ciebie cały czas kolorowo, jak to robisz, że masz taką ciągłość w kwitnieniu. Ładnie wyglądasz przy wiatraczku.
Irenko zawsze tak mówiłam mam dużo roślin tak posadzonych żeby ciągle kwitło ,choć w tej chwili kwitnie troszkę mniej ale za tydzień dwa będzie znowu szok kolorów .
Dzięki Irenko że podoba Ci się zdjęcie przy wiatraczku , nie lubię zdjęć swoich zbliżeń ale nie ma co ukrywać jestem puszysta jak powiedziała dziś Asia i czas się z tym pogodzić
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Geniu witaj .Moc kolorów u CIEBIE :lol: Oaza .Po deszczyku pewnie wszystko jeszcze bardziej wystrzeli do góry.Wczorajszy wiatr strącił z moich tulipanów płatki,ale następne zrobiły mi niespodziankę i zakwitły :D Jak tęsknisz za tulipanami zapraszam do siebie. :D
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Gieniu - raz w życiu byłam na diecie i powiedziałam, że nigdy więcej! Moja druga połówka nie narzeka, przynajmniej ma za co złapać :lol: .
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Asko - święte słowa. ;:112
Faceci oglądają się za zgrabnymi młódkami / którymi nie pogardzą/ , ale żenią się z konkretnym kawałkiem do złapania. ;:113
Grażyna.
kogro-linki
x_m-i
---

Post »

Ja uważam , że kobieta powinna mieć czym oddychać i na czym usiąść :D:D.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”