Rośliny doniczkowe - effa
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewciu, odpoczywajcie, bo to ważne! Wpadaj od czasu do czasu 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Witajcie moje kochane
Dziękuję Wam, że o mnie pamiętacie i za życzone zdrówko.
A więc u nas wszystko dobrze
W środę byłam na usg połówkowym i mój Kubuś (o ile imię nam się nie odmieni
) jest calutki zdrowy i dobrze się rozwija. Mierzy już ok 20-22cm i waży ok 440gramów, także kawał człowieczka już z niego
Obawiam się, ze nie będzie on spokojnym dzieckiem, bo bardzo często i intensywnie go czuję, a z tego co słyszałam to wróży to właśnie temu że będzie to dziecko bardzo żwawe. Ale jak dla mnie to najważniejsze żeby był zdrowy, a jak nie będzie mi bardzo dawał odpocząć to będę go wciskać tatusiowi
A ja robię cię coraz większa, do niedawna jeszcze wyglądałam jakbym się za dużo czegoś objadła a teraz już ewidentnie widać że jest to brzuszek z dzidzią
Dużo odpoczywam, bo jestem na L4 już do końca i sporo czytam, właściwie to bardzo dużo czasu poświęcam na lekturę o kolejnych etapach ciąży i o dzieciach. Zrobiłam też już listę co kupić małemu, a za 2 tygodnie jedziemy na większe zakupy do ikei tzn. łóżeczko, materacyk, wanienka.
A co u moich zielonych? Wstyd się przyznać ale zeszły one u mnie na plan dalszy
ale to z wiadomych względów... Nic nowego mi nie przybyło i póki co to nie planuję w ciągu najbliższego a i nawet dłuższego czasu żadnych nowych zakupów. Muszę oszczędzać miejsce w mieszkaniu bo u małego w pokoiku to zaledwie parę kwiatków zamierzam wstawić, a znowu do naszego przywędruje królik z klatką i komputer więc sporo miejsca nam to zabierze niestety kosztem mojego mini ogródeczka, które miałam w kącie przy balkonie
Zrobiłam w końcu remanent w kwiatach i z wielkim trudem wybrałam te z którymi muszę się pożegnać, także jakby ktoś był zainteresowany to wystawię je dzisiaj w dziale ofert sprzedaży, a jak mi się uda coś sprzedać to kupię za to coś dla małego
Wiem, ze i tak nie uda mi się odrobić i zobaczyć wszystkich Waszych zielonych podopiecznych, ale jak tylko odciągnę się od literatury i zasiądę przy komputerze to postaram się chociaż co nieco u Was zobaczyć

A więc u nas wszystko dobrze

A ja robię cię coraz większa, do niedawna jeszcze wyglądałam jakbym się za dużo czegoś objadła a teraz już ewidentnie widać że jest to brzuszek z dzidzią

A co u moich zielonych? Wstyd się przyznać ale zeszły one u mnie na plan dalszy

Zrobiłam w końcu remanent w kwiatach i z wielkim trudem wybrałam te z którymi muszę się pożegnać, także jakby ktoś był zainteresowany to wystawię je dzisiaj w dziale ofert sprzedaży, a jak mi się uda coś sprzedać to kupię za to coś dla małego

Wiem, ze i tak nie uda mi się odrobić i zobaczyć wszystkich Waszych zielonych podopiecznych, ale jak tylko odciągnę się od literatury i zasiądę przy komputerze to postaram się chociaż co nieco u Was zobaczyć

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Miło się Ciebie znowu czyta. Oderwij czasem oczy od książki (daj im odpocząć) i pokazuj też czasem zielone.
Dużo zdrowia i szczęścia dla całej Waszej Trójeczki.

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Dziękuję kochane za odwiedzinki
O maluszka dbam oczywiście a odpoczynku mam teraz ogromną ilość także zapewniam sobie jak i jemu dużą ilość snu i spokoju. Ponoć jak się dużo odpoczywa, czyta i ogląda spokojne filmy to i dziecko takie będzie, ale ja coś czuję że w moim przypadku to się możne nie sprawdzić bo mały daje mi nieraz tak popalić że głowa mała. Oprócz częstych kopniaczków to mam wrażenie że uwielbia robić fikołki
ale w tym to już widzę sprawkę genów tatusia