ciasto drozdzowe, posmarowane serkiem białym wymiezsanym z cukrem, pocięte na małe słupki i poukładane pionowo. Mi się bardzo chce słodkiego ostatnio i tak sobie wymyśliłam, że powinno być dobrze. Jeszcze gorące, nie wiem, jak smakuje
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
halinko - a bo samo drożdżowe to suche bardzo, a ileż można kupować herbatniki? Słodkiego mi sięokropnie chce, tu większośc z czekoladą, albo drogie jak jasny gwint, no to trza było się zmobilizować.
Jak zniknę, to znaczy, że szamię :D:D
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Iwonko jedz,jedz i oponka niech Ci rośnie.Masz jednak szanse w ogródku trochę spalić kalorii,a i przy milusińskiej gromadce też można spalać zbędne centymetry
hal1959 pisze:Aleś wymyśliła ,myślę,że smakuje,nie chce mi się ostatnio nic piec,ale może się zmobilizuję
No można też skoczyć do piekarni. Znacznie szybciej. Ale na pewno nie będzie takie smaczne jak swojskie.
No a swoja drogą takiego ciacha to nie widziałem jeszcze. Wygląda bardzo smakowicie.
Akurat byłoby szybciej (w moim przypadku)coś upiec jak kupić w piekarni .Masz rację Krzysztofie ,to jednak nie to samo ,swoje to swoje ,wiem co jem .Mnie też zaintrygował wygląd tego ciasta Iwonki