Mój ogrodowy zakątek- Priam
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Onko37 - dziękuję za ciepłe słowa. Prezentowane zdjęcia są tylko wycinkiem z całości ze względu na ograniczony czas. Obiecuję, ze po moim powrocie zaprezentuje wam szerszą foto-relację ;)
Próba Lidii Kopanii (POLSKA) w Moskwie --> mamy coraz większe szanse na awans!
http://www.youtube.com/watch?v=L19EqrbAZfs
Próba Lidii Kopanii (POLSKA) w Moskwie --> mamy coraz większe szanse na awans!
http://www.youtube.com/watch?v=L19EqrbAZfs
- oliwka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesz, niektóre rośliny się za mocno rozrastają i wtedy są na zbyciu.Priam pisze:Oliwko - czasami bywa naprawdę trudno. Czasami mam doła a czasami aż coś się we mnie gotuje na myśl o wyjeździe do ogrodu ;)
W sumie to jesteś jedną z niewielu osób, które mi pomogły. Dzięki Tobie mój ogród upiększają m.in zimowity. Byłem zaskoczony jak duże potrafią mieć liście (cała roślina wygląda jak mała lilia ;) ). Jestem pewien, ze jesienią 2009 zobaczę już więcej kwiatów niż jesienią 2008.
Teraz chyba nie najlepsza pora ku temu - bo straszna susza, ale myślę że jakieś bylinki by się dla Ciebie znalazły.
Musimy się tylko zmówić co do terminu wysyłki.

- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj!
Podziwiam bardzo! Ogród tak daleko, ja nie wysiedziałabym w domu. Pięknie u Ciebie... roślinki cudne... widać u Ciebie pasję... a to najbardziej potrzebne!
Życzę dalszych sukcesów...pokazuj zdjęcia bo pięknie je wykonujesz.... no i te nocne! supcio!
Podziwiam bardzo! Ogród tak daleko, ja nie wysiedziałabym w domu. Pięknie u Ciebie... roślinki cudne... widać u Ciebie pasję... a to najbardziej potrzebne!

Katarzyna, zapraszam
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Masa mniszka ma swój urok Przemku.Priam pisze:
Na zdjęciach widać masę mniszka, przekwitłe hiacynty i inne roślinki, które wymagały pielęgnacji i usunięcia. Jutro czeka mnie ciąg dalszy pracy w ogrodzie ;)

Choć w przydomowym ogródku ta intensywna żółć może razić to patrząc na nią od czasu do czasu można się nią zachwycić. Tak odbieram Twój trawnik... jako piękną wiosenną łąkę.
Super,że zdążyłeś uchwycić kwitnące jeszcze drzewa bo tak na prawdę to jedyny najprawdziwszy obraz wiosny.
Przecież tulipany,hiacynty czy szafirki możemy kupić przez okrągły rok

Pozdrawiam
Mnie też tak smutno się zrobiło.300 km to szmat drogi.Nie wyobrażam sobie, aby codziennie nie obejść całego ogrodu, pochylić się nad każdym kwiatkiem.Ale dość już chyba Cię dobiłam, więcej nie będę.
Śliczna wiosna, nawet te mlecze, które pojawiają się tak wcześnie, są piękne, zwłaszcza gdy oglądamy je u kogoś.Niestety, jestem ich posiadaczką.Tulipany,żonkile i inne wiosenne fotki pokazują jak bardzo wdzięczne są te kwiaty.One pewnie też za Tobą tęsknią.Zrób co musisz i wracaj do nich.
Śliczna wiosna, nawet te mlecze, które pojawiają się tak wcześnie, są piękne, zwłaszcza gdy oglądamy je u kogoś.Niestety, jestem ich posiadaczką.Tulipany,żonkile i inne wiosenne fotki pokazują jak bardzo wdzięczne są te kwiaty.One pewnie też za Tobą tęsknią.Zrób co musisz i wracaj do nich.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Priam
boska szachownica , moja wcale nie wyszła z ziemi, może za głęboko ją posadziłam a może była pożywieniem dla nornicy. Magnolii zazdroszczę jaka to odmiana , bo na Nigre chyba za jasna?.
boska szachownica , moja wcale nie wyszła z ziemi, może za głęboko ją posadziłam a może była pożywieniem dla nornicy. Magnolii zazdroszczę jaka to odmiana , bo na Nigre chyba za jasna?.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki