Haniu dziękuję stokrotnie za te rady o piwie słyszałam pomaga jeszcze rozsypanie drobnych trocin w koło host jak na razie nadgryzły mi golden tiarę to jest pierwszy przypadek na razie mam tylko z domkami ale pewnie niedługo pokażą się te gołe one są gorsze i mniej widoczne a ja mieszkam blisko Odry więc o ślimaki nie trudno To też masz już dużo ale i mnie też jest wciąż mało to chyba na tym polega ta nasza choroba
Oooooo
Maryś nie strasz kobieto... ja właśnie Golden Tiarę posadziłam tak na próbę, do tego Blue Angel,
Aureomarginatę, i Albopictę.. jak mi się wezmą za nie to będzie siwy dym... i piwo wszedzie
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!
maria5 pisze:Haniu tak ale nie pomyślałam o mojej suczce toż ona pierwsza się uraczy a jak wygląda ten ślimakol chyba będę musiała też go kupić
to takie granulki - podobno nie rozpuszczaja sie od wody i zobaczymy czy pomaga
czytalam też, że dobrze robi posiać blisko rzeżuchę - ślimaki podobno jej nie trawią.. zawsze to jakaś nadzieja
mysle ze suczce nie będą smakowały... no chyba, że ona taka jaroszka czy coś w tym typie...
miałam kiedyś psa co kochał jeść jabłka
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!
Lilu Marysiu dziękuję za pamięć i życzenia, kwiatki prześliczne Haniu jaroszka to ona jest bardzo lubi jabłka i marchewkę poobieraną ale chyba rzeżuchy nie
Marysiu, skąd wszyscy wiedzą o Twoich urodzinach? Wiem i ja, wobec czego Wszelkich spełnień Ci życzę!!!
Ślimaków zdecydowanie nie życzę!!! Dzisiaj znalazłam pierwszego- gdzie on tak się wypasł?
Chciało się nam host- to mamy z całym dobrodziejstwem inwentarza!!!Miłego wieczoru.
A, i zapomniałabym- widzę (czy dobrze) klon palmowy? Zgłoszę się po informacje- bój się
Marysiu. Również ja ze spóźnionymi życzeniami urodzinowymi. Dużo, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń, planów i zamierzeń oraz dużo uśmiechu na codzień.
Klon śliczny, nie mówiąc o berberysie. Dziwne, ale zaczęły mi się bardzo podobać kolorowe krzewy. Muszę trochę powsadzać na moją działkę.
Marysiu troszkę spóżnione ale bardzo serdeczne życzenia dużo dużo zdrówka
i wszystkiego co się szczęściem zowie wczoraj wróciłam z mojej działki dzisiaj nadrabiam zaległości Różyczka dla Ciebie .