Ogród Izabelli - Cz.2
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- izabella1004
- izabella1004
- izabella1004
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza pospacerowałam dziś po Twoim ogrodzi i stwierdzam że jest to Bajeczny Ogród.Wielu roślin nawet nie znam , spodobało mi się trillum. Prymulki rewelacja czy możesz zdradzić czy kupowałaś z wysyłkowych czy są takie cuda w ogrodniczych.Nie mogłam się na nie napatrzeć wracałam klika razy, po prostu mnie oczarowały. Czy może masz gdzieś informacje jak się nazywa klon palmowy ten żółty z czerwona obwódką. U mnie dziś tak wieje, że głowę chce oberwać, a le co tam głowa, złamało mi jedna długa kwitnąca gałązkę glicynii, boję się czy nie zerwie następnych.Ale ważne że pada.A jeszcze coś mi się spodobało ,storczyk ogrodowy, ja mam bzika na punkcie storczyków domowych. Mało tego że ogród bombowy to jeszcze te cudne zdjęcia.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iza!!!
Cuda pokazujesz
Wszystkie Twoje kwiaty są przepiękne , przebywanie w takim ogrodzie to sama przyjemność 
Cuda pokazujesz

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izo, przepięknie!. Rh dorodne, jak z katalogu! I jakie duże!. Już pieknie kwitną, a za tydzień będzie bajecznie. Powojniki sliczne. Nie sądziłam, że juz mogą kwitnąć. Bardzo mi się podobają. No i peonie drzewiaste z kroplami deszczu bardzo urokliwe. Gratualcje
. Masz cudne rośliny. Rób zdjęcia w miare rozwijania sie Rh, będę codziennym zaglądaczem. Jak tylko wyślę tego posta, znów wracam do Twojego ogrodu i będę się nim rozkoszować
.

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia