Witam serdecznie
Oj robota i robota ciągle , nie wiem kiedy uporam się ze wszystkim

wczoraj wsadziłam Dalie podsypane nawozem od kury powinny w tym roku też pięknie zakwitnąć

Zostało jeszcze trochę prac w ogrodzie ale te mogą troszeczkę poczekać , może nawet lepiej ,że nic nie robiłam prędzej , bo było bardzo sucho , a dziś cały dzień pada deszczyk
* Lucynko wybacz słońce ale nie wiem o którą piwnicę chodzi
* Cynthio kochanie jak znajdziesz coś ciekawego chodzi mi o Migdała białego to daj znaka
*Ewuś kochanie masz rację wczoraj dałam po robocie ,że hej

Ewuniu bardzo się cieszę ,że przesyłka dotarła .Kochanie te niezapominajki już rosły jak ja się tu przeprowadziłam więc nie wiem jak to się stało ,że maja różne kolory .
Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć ,że Ewa to super babka , a przy tym bardzo wesoła już jej zapowiedziałam ,że jak tylko będę miała zły dzień to zaraz dzwonię do niej

ona ma takie poczucie humoru że,na pewno człowiek zapomni o zmartwieniu
*Agnieszko kochanie zaraz to nadrobię
*Zytko na obrazku namalowana jest ,że ma być fiolet ale czy będzie

zobaczymy kochanie jak zakwitnie . Ja mam złe doświadczenie z różami o tym kolorze , no ale może teraz się uda
*Ido ,Elu , Bogusiu to jest wierzba

nie wiem jak się nazywa , ma 4 lata i ciągle jest taka malutka,
z czego bardzo się cieszę
*Moniu kochanie to dzięki WAM WSZYSTKIM Bracia zakonni mogą mieć ten opryskiwacz , moja zasługa to żadna .
*Taro słońce to zachodź nad jeziorko kiedy tylko będziesz miała ochotę

jak będzie ciepła woda to dam znaka
Jak się Wam znudzi mój Migdał to powiedzcie
Czy to jest gunnera
Moje maleńkie Oleczki przesadzone zasilone , trochę zmarniały w tym roku w piwnicy ale myślę ,że zakwitną.
Jeszcze kwitną
Takie piękności zakupiłam , czekam teraz na pogodę aby je wsadzić