Ja po prostu je w pewnym momencie wycinam.Nie są ładne, i pewnie dlatego muszę dokupować, bo cebula nie urośnie prawidłowo.Od rana wstawiam zdjęcia, mam na cały tydzień.
To są zakupy i prezenty z Wa -Wy.
A to najnowsza część ogrody. Na miejscu grila powstała pergola.Z jednej strony posadziłam glicynię, a z drugiej różę pnącą i dwa powojniki. Jeszcze tylko muszę parę bylinek dosadzić i będzie koniec.Tak wyglądało kiedyś.
Na rabacie wzdłuż płotu już jest podlewanie zrobione, a dziś jeszcze linia kroplująca i idziemy dalej.Już coraz więcej jest zrobione. U nas jest problem, bo ogród już jest zrobiony, łatwiej jak jest na etapie projektu.Teraz to pełno wykopek.
Piszę jeszcze raz poprzedni post się nie wpisał.
Podobnie jak Ty uwielbiam przyrosty iglaków nawet miałam zrobić zdjęcie ale mi się już nie chciało tak narobiłam się w ogrodzie . Może po południu jak przyjedzie Ania Czarnota,zrobię kilka.
Genia
Przyszłam pozwiedzać do Ciebie Fajnie wygląda ta pergola ,muszę u siebie coś takiego zrobić Jak oglądam Twój ogród to wpadam w kompleksy Pięknie masz :P
Pergola będzie ładna jak zarośnie roślinkami, na razie to kawałki drewna.W zamyśle ma tam być zaciszny kącik do odpoczynku.Muszę się szybko izolować, bo budowy w koło.