Moi zieloni domownicy
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Ojej.. jaka piękna! Nie wiedziałam, że one mogą rosnąć takie wielkie! Gratulacje:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Faktycznie w tym miejscu można ją podziwiać w całej okazałości 

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
właśnie jestem po akcji ratowania mojego skrzydłokwiata...Wyciągnęłam go z doniczki i wiecie co się okazało ? że mimo iż wierzchnia warstwa ziemi była makabrycznie mokra ,aż zaczęła pleśnieć ,to dalej przy korzeniach panowała całkowita susza .Widocznie przesadzając go zbyt mocno ubiłam to co na wierzchu i woda nie przesiąkała przez to niżej do korzeni. W tej chwili ziemia jest wymieniona ,spulchniona i wilgotna
Mam nadzieję ,że szybko się otrząśnie po tej suszy
W tej chwili wyglada niestety tak ,ale mam nadzieję ,że będę mogła niedługo wstawić zdjęcia na których będzie wyglądał tak jak powinien

Tłumaczę sobie ,że z dwojga złego to lepsze ,niż gdyby miał mieć przelane i zgniłe korzenie.Ale głupio mi okropnie ,że mogłam zrobić taką głupotę

Mam nadzieję ,że szybko się otrząśnie po tej suszy

W tej chwili wyglada niestety tak ,ale mam nadzieję ,że będę mogła niedługo wstawić zdjęcia na których będzie wyglądał tak jak powinien

Tłumaczę sobie ,że z dwojga złego to lepsze ,niż gdyby miał mieć przelane i zgniłe korzenie.Ale głupio mi okropnie ,że mogłam zrobić taką głupotę

- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Szeflerka tfu tfu tfu jest cudna ;:8 Widać że ma dobre warunki u Ciebie 
Masz dobrą ręke do kwiatów więc na pewno uda Ci się odratować skrzydłokwiata - trzymam kciuki

Masz dobrą ręke do kwiatów więc na pewno uda Ci się odratować skrzydłokwiata - trzymam kciuki
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Skrzydłokwiat pewnie odbije, mój jak trochę za mi się zapomni podlać
to też marnieje, a jak dostanie wody to się podnosi.

Karolina