Moja kwitnąca radość-Aska cz.2
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
.
Gieniu - sasanka z zeszłorocznych targów, kupiona u osoby, z którą wiążesz nie najlepsze wspomnienia w związku z przylaszczkami. Przywiozła mi na zamówienie, w tym roku nie miała na stoisku - przyznaję, że to miała być zakupiona niespodzianka... Żałowałam, że nie wysłałam jej maila.[/quote]
W Olsztynie też już nie dostałam facet miał pierwszego dnia .Jeżeli to nie tajemnica to powiedz po ile płaciłaś za nią .Asiu dziś wysłałam Ci te iryski nie gniewaj się że wszystkie razem w jeden woreczek ale już mi brakuje po ostatnich wykopkach u mnie . Jak je posadzisz to liście skróć proszę.One wypuszczą piękne zdrowe liście

Gieniu - sasanka z zeszłorocznych targów, kupiona u osoby, z którą wiążesz nie najlepsze wspomnienia w związku z przylaszczkami. Przywiozła mi na zamówienie, w tym roku nie miała na stoisku - przyznaję, że to miała być zakupiona niespodzianka... Żałowałam, że nie wysłałam jej maila.[/quote]
W Olsztynie też już nie dostałam facet miał pierwszego dnia .Jeżeli to nie tajemnica to powiedz po ile płaciłaś za nią .Asiu dziś wysłałam Ci te iryski nie gniewaj się że wszystkie razem w jeden woreczek ale już mi brakuje po ostatnich wykopkach u mnie . Jak je posadzisz to liście skróć proszę.One wypuszczą piękne zdrowe liście

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu możesz powiedzieć jak ja mogłabym zamówić opłacić u xipe ten biały i fioletowy psiząbAska pisze:Ido - "pagoda' jest już teraz łątwiej dostępna, myślę, że na jesieni dostaniesz bez problemu. Gorzej z innymi kolorami - psizęby biały i fioletowe mam opłacone u Xipe, jesienią spróbuję wprowadzić je do moich włości.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aśka-w ogrodzie świetnie!Szczawik od Ciebie rośnie, bardzo chłonie wodę,a bordowy od Evluk już go goni.Dziś na placu widziałam jeszcze całkiem zielony kwitnący różowo i ciemno bordowy kwitnący żółto.Nie skusiłam się.Za to wzięłam kwitnącą biało kocimietkę.Biedne pozaziębiane dzieci!Co do deszczu to była kolejna burza na sucho, grzmiało i ani kropli deszczu.Jutro zaczynają się juvenalia i gdyby nocą padało byłoby nieco ciszej i spokojniej.
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Dotarłam, dziewuszki. Ledwie patrzę na oczy, dopadło mnie jakieś paskudne przeziębienie. A w ogrodzie tyle się dzieje...
Gieniu - ogromne ucałowania! Dam znać, gdy rośliny dotrą. U Pawła nie kupisz już teraz psizębów, lista zamknięta, zamówienie poszło za granicę.
16.05 w programie "Rok w ogrodzie" nasz forumowy Xipe będzie prezentował swije włości
Gieniu - ogromne ucałowania! Dam znać, gdy rośliny dotrą. U Pawła nie kupisz już teraz psizębów, lista zamknięta, zamówienie poszło za granicę.
16.05 w programie "Rok w ogrodzie" nasz forumowy Xipe będzie prezentował swije włości
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Asiu, trójlisty ma nasz znajomy allegrowicz - Lilypol, po 12 zł.Aska pisze:Dzięki temu, że byliśmy w grupie znalazłam wielosił 'Blanjou' BRISE D'ANJOU™.
Myślałam, że kupię trójlist, koleżanka dała cynk, że z grandiflorą na być hodowca z Poznania. Niestety, 40 zł mnie dobiło... O dychę mniej bym dała...
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Dzięki za odwiedziny!
Zyto
serducho dla Ciebie. Bea już na dobre zarażona bacyklem ogrodowym. Pokażę fotki z jej kącików:

Zna masę roślin, niektóre nawet po łacinie
Moje irysy kwitły już pierwszą wiosnę po posadzeniu (z jednym wyjątkiem, który przez dwa tygodnie dusił się pod kością zakopaną u mnie przez psa sąsiada). Może rzeczywiście mają za głęboko?
Haniu - ucałowania za namiary! Kupiłam wymarzoną grandiflorę - oby dotarła i rosła. No to w poszukiwanych został jeszcze Trillium luteum...
Zyto

Zna masę roślin, niektóre nawet po łacinie

Moje irysy kwitły już pierwszą wiosnę po posadzeniu (z jednym wyjątkiem, który przez dwa tygodnie dusił się pod kością zakopaną u mnie przez psa sąsiada). Może rzeczywiście mają za głęboko?
Haniu - ucałowania za namiary! Kupiłam wymarzoną grandiflorę - oby dotarła i rosła. No to w poszukiwanych został jeszcze Trillium luteum...