Co posadzić dla zysku
Co posadzić dla zysku
Witam
jestem peirwsyz raz na forum:) nie wiem czy dobrze zamieściłem temat - ale sprawa wyglada mniej więcej tak - dostałem sad - już stary wyciołem wsyztskie drzewka i mam ładny kawałek 30 arowy, ziemia jest raczej nie najlepsza. problem jest taki, że mam mało czasu na opiekowanie się nim a chciałbym jakoś zagospodarować to pole;) Co by mi Panowie doradzili? - coś fajnego, nie ptorzbeujacego zbytniej opieki i przynoszące jakiś ( mały ale zawsze ) zysk:)?
Pozdrawiam
Darek
jestem peirwsyz raz na forum:) nie wiem czy dobrze zamieściłem temat - ale sprawa wyglada mniej więcej tak - dostałem sad - już stary wyciołem wsyztskie drzewka i mam ładny kawałek 30 arowy, ziemia jest raczej nie najlepsza. problem jest taki, że mam mało czasu na opiekowanie się nim a chciałbym jakoś zagospodarować to pole;) Co by mi Panowie doradzili? - coś fajnego, nie ptorzbeujacego zbytniej opieki i przynoszące jakiś ( mały ale zawsze ) zysk:)?
Pozdrawiam
Darek
- janusz
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 maja 2005, o 13:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: mam 30 arów co posadzić?:)
Ja tam założyłbym winnicędarooo pisze:Witam

30 arów to może być piękna, śliczna winnica.

Janusz
PS
Nie napisałeś gdzie masz tę ziemię. Od tego wiele zależy.
J.
ogród bez winorośli to nie ogród...
Ale za to jakie propozycje , ho,ho, trochę z przymróżerniem oka ale sympatyczne.Aska pisze:Trochę złośliwie nam to wychodzi... Ale prawdę mówiąc, jeżeli chcesz coś mieć musisz w to włożyć trochę wysiłku. cokolwiek to będzie, winogrona, maliny czy buraki. Nawet młody las wymaga pielęgnacji...

Być wolnym to móc nie kłamać
(Albert Camus)
(Albert Camus)
-
- 10p - Początkujący
- Od: 11 lip 2006, o 12:35