Na leśnym balkonie
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Hmm nasturcję wysiewałam w marcu, ale tylko ta jedna jest taka duża.
A fotki całościowej nie pokażę:) bo całe piękno w patrzeniu na te roślinki z bliska:)
A fotki całościowej nie pokażę:) bo całe piękno w patrzeniu na te roślinki z bliska:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Joasiu, oryginalna nie będę, na Twoim balkonie jest po prostu cudnie, wszystko tak pięknie kwitnie, chyba wszystkimi kolorami tęczy. Wypiłoby się na takim kawusię... w końcu ja się muszę zebrać do roboty, bo aż mi wstyd jak patrzę na Twój. Wtedy może i ta kawa będzie lepiej smakowała.
Fiołeczki urocze
Fiołeczki urocze

Pozdrawiam, Paula
- Leśny Duch
- 1000p
Hihi dziewczyny.. dziękuję serdecznie:) Balkon z daleka nie wygląda okazale - mało jest tam zwisających, pieknie kwitnących roślin. Mamy raczej niskie roślinki, głównie skalniakowe i leśne. Jest do podziwiania dla kogoś, kto chce się pochylić i przyjrzeć z bliska..
Do tego stoi na nim całe stado doniczek z siewkami, moimi domowymi, które mają odbić itd. tak, że teraz nei wygląda dekoracyjnie. Ale jak już młode roślinki rozkwitną, to czemu nie;) ten balkon naprawdę nie jest ogromny.. ma ledwie metr szerokości:)
jeszcze raz zapytam - czy ktoś rozpoznaje tę roślinę?:)

Do tego stoi na nim całe stado doniczek z siewkami, moimi domowymi, które mają odbić itd. tak, że teraz nei wygląda dekoracyjnie. Ale jak już młode roślinki rozkwitną, to czemu nie;) ten balkon naprawdę nie jest ogromny.. ma ledwie metr szerokości:)
jeszcze raz zapytam - czy ktoś rozpoznaje tę roślinę?:)

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
Ojej faktycznie.. dziękuję
Mam nadzieję, że jeszcze dłuugo będziemy na forum, prawda?

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie