Co do begonek, to lubią słoneczko, ale nie takie palące. moje najlepiej rosną na parapecie północnym. Nie znoszą przelewania i przestawiania.
Mój M też niestety nic mi nie przynosi

O rany małe sprostowanie - mam 2 kwiatki od M ! Jedną zmordowaną jukę raz przywiózł z jakiegoś budowlanego marketu (bo była tania) . I z córką raz pojechał i przez przypadek kupił drzewko bonzai (bo córka chciała) i to nie był tani zakup (ale pani w promocji dorzuciła im mirt z którego to ja próbuję teraz zrobić drzewko bonzai )ewasz29 pisze:Cudna begonia !Mój M mi takich nie przynositylko czekoladki
Ewo a jednak kupił (chodź przez przypadekewasz29 pisze:O rany małe sprostowanie - mam 2 kwiatki od M ! Jedną zmordowaną jukę raz przywiózł z jakiegoś budowlanego marketu (bo była tania) . I z córką raz pojechał i przez przypadek kupił drzewko bonzai (bo córka chciała) i to nie był tani zakup (ale pani w promocji dorzuciła im mirt z którego to ja próbuję teraz zrobić drzewko bonzai )ewasz29 pisze:Cudna begonia !Mój M mi takich nie przynositylko czekoladki