Ogród Pelagii
- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!
Agnieszko, Marcinie!
Dzięki za odwiedziny! Cieszę się ,że się Wam podoba, dzięki za pochwały!
Po dzisiejszym dniu czuję się zgwałcona przez turystów, ich samochody i autokary!
Przynajmniej w pracowni był spokój.
Mało czasu zostało na ogród, posprzątałam trochę badyli i skończyłam obramowanie rabatki ze starych kafli.
Pozdrowionka!. :mailbox
Agnieszko, Marcinie!
Dzięki za odwiedziny! Cieszę się ,że się Wam podoba, dzięki za pochwały!
Po dzisiejszym dniu czuję się zgwałcona przez turystów, ich samochody i autokary!
Przynajmniej w pracowni był spokój.
Mało czasu zostało na ogród, posprzątałam trochę badyli i skończyłam obramowanie rabatki ze starych kafli.
Pozdrowionka!. :mailbox
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pelagio, mam zawilce wieńcowe już trzy lata, nie przepadły. W tym roku posadziłam "kępkę" nowych, ciemno-niebieskich. Też nie lubię mieszanych kolorów.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pell ja też nie lubię mieszanek kolorów...zamówiłam biały, fioletowy i niebieskipelagia72 pisze:Basiu,a jakie kolory?
Ja lubię osobne, nie mieszankę.
Pozdrowionka.

....i wczoraj jak chciałam przelać pieniądze zablokowałam nam, konto....

Niechcąco wcisnęły mi się duże litery przy wpisywaniu tych wszystkich pinów i kodów

Miłego dnia

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- pelagia72
Witam!
Niestety deszczyku niet!
Wrzucam nowe zdjątka!

Na drugiej fotce cantadescia - kalijka, pięknie kwitnie ,(na noc przykrywam włókniną)
Szykuję się do ponownego hurtowego sadzenia cebul.
Wytaszczyłam dwie gigantyczne donice z piwnicy, wsadziłam skorupy (drenaż), w jednej przewierciłam ręcznie dziurę.W środę będę sadzić!
Pozdrowionka!

Niestety deszczyku niet!
Wrzucam nowe zdjątka!

Na drugiej fotce cantadescia - kalijka, pięknie kwitnie ,(na noc przykrywam włókniną)
Szykuję się do ponownego hurtowego sadzenia cebul.
Wytaszczyłam dwie gigantyczne donice z piwnicy, wsadziłam skorupy (drenaż), w jednej przewierciłam ręcznie dziurę.W środę będę sadzić!
Pozdrowionka!

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Pelagio! Nareszcie wpadłem z rewizytą. Jest co oglądać, i widać olbrzymie zmiany w stosunku do lat ubiegłych. Takie przekształcenia trochę przypominają mi moją historię z ogrodem, a teraz jeszcze piszesz o ścieżce z kafli. I u mnie taka jest z początków mojej bytności. Wkleiłem już zdjęcia z podkładami kolejowymi. Mam pierwszy rok zawilca wieńcowatego. Jestem ciekawy, czy zakwitnie. I dowiedziałem się u Ciebie, że nie muszę go wykopywać. To dobrze.
Piękne zdjęcia pokazujesz. Czy Ty je poprawiasz na komputerze? Bo są bardzo ostre.
Piękne zdjęcia pokazujesz. Czy Ty je poprawiasz na komputerze? Bo są bardzo ostre.
- pelagia72
Dziękuję Jacku!
Zdjęć nie poprawiam, ale mam taki zamiar, chciałam trochę podrasować kolory.
Moje zdjątka wydają mi się ciągle nie ostre i w ogóle jak na plastyka przystało powinny być dużo lepsze!
Zawsze się wkurzam jak się staram ładnie skadrować a tu nagle coś brzydkiego widać; patyki ( przeciw kotom),jakieś worki z ziemią itp.
Dzięki za odwiedziny i zapraszam Cię częściej!!!
Pozdrowionka.
Zdjęć nie poprawiam, ale mam taki zamiar, chciałam trochę podrasować kolory.
Moje zdjątka wydają mi się ciągle nie ostre i w ogóle jak na plastyka przystało powinny być dużo lepsze!
Zawsze się wkurzam jak się staram ładnie skadrować a tu nagle coś brzydkiego widać; patyki ( przeciw kotom),jakieś worki z ziemią itp.
Dzięki za odwiedziny i zapraszam Cię częściej!!!
Pozdrowionka.