Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Monisiu ja swoją sadziłam na wiosnę i różowa już kwitnie a biała dopiero wychodzi z ziemi Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Piękna gloksynia, moje dopiero wschodzą- późno kupiłam cebule :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Marysiu piękne tulipanki, inkervilla cudo :D Prześliczny jest ten zielono -biały rozchodniczek :D A 50 host :shock: o rany :shock: :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Ewuś to mój najnowszy zakup kupiłam też pokrzywki ale nie zrobiłam zdjęć :lol: :lol:
Agniesiu 50 to wcale nie tak dużo może gdy będą duże to będą bardziej widoczne na razie wcale ich tak bardzo nie widać, zresztą są różnej wielkości . A to wcale nie koniec będą następne :lol: :lol: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Witaj Mario!
Hosty rosną u Ciebie jak widać znakomicie.
Ależ masz ich u siebie!!!!
Matko święta .... pięknie ,czy wszystkie masz opisane ,wiesz co masz?
Powiedz proszę czy to już ślimaki atakują :shock:
Trzeba by rozpocząć walkę z nimi
Miłej niedzieli :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Witaj Krysiu niestety nie mam nawet połowy opisanych ale myślę że w tym roku już mi ktoś pomoże je nazwać . :lol:
Ze ślimakami już walczę szczególnie koło oczka zrobiły sobie schowek, siedzą pod trzmielinami , nie rozumiem tylko dlaczego nie jedzą wszystkich tylko niektóre hosty sobie upodobały :( :?: :?:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu, hosty cudne :) Różową incarvilleę mam od kilku lat i jeszcze z ziemi nie wychodzi.
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Kontakt:

Post »

Marysiu- piękne hosty, a koleusy obłędne :roll:
:) Miłego dnia
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Aż tyle host :shock: :!: :!: :!: Ta pierwsza na zdjęciu ciekawa :D Myślimy telepatycznie ,bo i ja pokazywałam dzisiaj hosty .W jednym pieńku u mnie już rosna hosty ,a w drugim jukka. :D Deszczyka życzę.A jak tam atmosfera po koncercie i biciu rekordu Gunnessa :?: Musiało się dziać :!:
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Maryś-wpadłam nadrobić zaległości w podziwianiu Twego ogrodu i co widzę :shock: :shock: prawdziwą hostomanię!! Masz niezłą kolekcję, i jak ładnie rosną!
Już się nie mogę doczekać widoku, kiedy będą rozrośnięte...to dopiero będzie widowisko! ;:65
A pomysł z pieńkami prześwietny! :D Tylko skąd dorwać takiego dębaczka pustego w środku :lol: :?:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Monisiu to na pewno dlatego , że u nas jest jednak trochę cieplej na pewno jeszcze
wzejdzie , ale nie rozumiem jeszcze wcale ci nie kwitła :?: :?:

Ewuś ja zawsze o pokrzywkach myślałam, że to kwiat domowy i bardzo się ucieszyłam jak
je zobaczyłam na giełdzie kwiatowej :shock: :wink:

Iduś też mi się ona podoba ze względu na wielkość ,ale widziałam o wiele większą już w tym roku miała pół metra wysokości i ok. metra szerokości nie mogę sobie darować że nie zrobiłam jej zdjęcia, chociaż komórką :( Deszcz rzeczywiście by się przydał ale jak dzisiaj to nic
na niego nie wskazuje :lol:

Judytko rzeczywiście się zaniedbujesz ( ja też :oops: ) w tym podziwianiu , proszę częściej :mailbox A pniaczki to przywędrowały aż z poznańskiego przywiózł je M uś specjalnie dla mnie ;:80 Obrazek
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Maryś ja Ci na swoje usprawiedliwienie powiem, że ja wszystkich tak jakoś zaniedbałam, tyle roboty jakoś od świtu do nocy :oops: a potem człowiek pada mordą na pysk..jak się trochę uporam, to obiecuję poprawę, choć.pewnie zimą dopiero to nadrobię :wink:

Poznańskie pieńki to rarytasik jak widać, nie każdemu dany...a są bardzo oryginalne :wink:
Hościory od Ciebie chyba się przyjęły, ładnie wyglądają, nawet bardzo nie odchorowały przeprowadzki mimo sporych liści, a piwonie nie wypuszczają ni czorta. Zatrzymaj miejsce na skalniaku, bo ja swój demoluję i rozsadzam dla Ciebie skalniaki :wink:
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Marysiu
oniemiałam na widok tych wszystkich host :o
naprawde okazala kolekcja!
Chcialabym je zobaczyc latem, jak wszystkie kwitną - to musi być bajka :roll:
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Judytko to tak jak ze mną ale ty masz więcej pracy, ja nie mam tunelu i tylu pomidorów , bo jednego roku wszystkie 100 szt musiałam wyrzucić bo dostały zarazę razem z pomidorami więc teraz sadzę o wiele mniej. :lol: Ciszę się że już ci rosną hosty są jednak bezproblemowe żebyś widziała co mi przysłali późną jesienią zmówione na all takie cipeńkie , byłam pewna że nic z nich nie będzie i w zimie zmarzną ale nic podobnego rosną są malutkie ale są. :lol: :lol: Bardzo się cieszę ze skalniaków bo mam robić nowy skalniak ten będzie na hosty bo jest tam najcieniej :lol: :lol:

Ewuś w tej chwili nie mam dużo tych rozrośniętych kilku letnich ale za parę lat na pewno będzie pięknie i ja też nie mogę się doczekać tego widoku więc sadzę inne kwiaty żeby było na co patrzeć przez całe lato, lubię róże i hortensje więc je też kupuję :lol: :lol: A to mój mikrusek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”