Storczyki Storczykowej
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dusia pokaż nam swoje kwitnienia, pączki.

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Storczykowa
- Storczykowa
ten pędzik akurat rośnie szybko, ale powinien kwitnąć dopiero gdzieś czerwiec/lipiec. pozostałe Vandy też, ale ta fioletowa trochę później, bo dopiero wczoraj lub dzisiaj puściła pędzik.
fotki musiałam wklejać po jednej, bo nie chciały się wklejać tak jak zawsze, czyli wszystkie naraz (dodaję przez fotosik).
Phalaenopsisów kwitnie całkiem sporo, obecnie większość to kupne kwitnienia, bo moje własne już w większości przekwitły. ale pojawiają się nowe pędziki. zaskoczyły mnie. spodziewałam się pędów dopiero jesienią.
ale mimo tylu kwitnień nie jestem w pełni zadowolona z mojej kolekcji. ciągle brakuje w niej moich wymarzonych botanicznych. zbieram storczyki już prawie 5 lat, nie wystarczają mi już same hybrydy, chcę czegoś więcej.
fotki musiałam wklejać po jednej, bo nie chciały się wklejać tak jak zawsze, czyli wszystkie naraz (dodaję przez fotosik).
Phalaenopsisów kwitnie całkiem sporo, obecnie większość to kupne kwitnienia, bo moje własne już w większości przekwitły. ale pojawiają się nowe pędziki. zaskoczyły mnie. spodziewałam się pędów dopiero jesienią.
ale mimo tylu kwitnień nie jestem w pełni zadowolona z mojej kolekcji. ciągle brakuje w niej moich wymarzonych botanicznych. zbieram storczyki już prawie 5 lat, nie wystarczają mi już same hybrydy, chcę czegoś więcej.
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Przecudne...
, jak zakwitnie vanda to zrób jej piekną sesję , uwielbiam oglądać kwiaty vand
. Niektórych phalaenopsisów Ci poważnie zazdroszczę
, niektóre widzę tylko u Ciebie
.

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||