Zapraszam na Warmię, mam skarpę (teraz to już tylko kawałek) do opielenia, może się nudzisz, chętnie przyjmę twoją pomoc

To pewnie mieszasz sobie sam, a nie każdy ma takie możliwości. Chyba lepiej dać trochę gotowej ziemi niż nic... Jest taka ziemia na trawniki i rabaty "Kronen" w żółtych workach, dość tania i na pewno nie zaszkodzi.Szymonambar222 pisze:Ja wole unikać gotowych ziemi.Często to kompletna pomyłkaMateusz pisze:Wg mnie możesz kupić ziemię uniwersalną. Tak, warto dać pod pomidory trochę granulowanego obornika. ;)![]()
Pozdrawiam
No tu nie zaprzeczę.Jak kupuje torf,piasek,i daje ziemi z Kompostu.To wszystko mieszam w piwnicy i potem sadze do tego roślinkilotta pisze:To pewnie mieszasz sobie sam, a nie każdy ma takie możliwości. Chyba lepiej dać trochę gotowej ziemi niż nic... Jest taka ziemia na trawniki i rabaty "Kronen" w żółtych workach, dość tania i na pewno nie zaszkodzi.Szymonambar222 pisze:Ja wole unikać gotowych ziemi.Często to kompletna pomyłkaMateusz pisze:Wg mnie możesz kupić ziemię uniwersalną. Tak, warto dać pod pomidory trochę granulowanego obornika. ;)![]()
Pozdrawiam