Mój ogród-mariasen cz.2
- zanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czytałam, że te odmianowe sprowadzane z Chin w postaci patyków są szczepione na korzeniach naszych bylinowych. Ale mogą być również z siewu i samosiejki - te faktycznie mają własne korzeniemariasen pisze:Aniu, podobno nie wszystkie piwonie drzewiaste są szczepione. Czy Twoja brunnera ma żółte liście? Moja ma zielone.

Moja brunera też ma czysto zielone liście

Mam nadzieję, że to ta odmiana i że w przyszłym roku będzie już "sobą" 8)
Wczoraj były kłopoty z logowaniem. Na szczęście dzisiaj jest już OK.
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, ja też mam nadzieje, że ten kolor brunnery się zmieni
Olu, do jutra.
Halinko, mam nadzieje, że już nie będzie kłopotów z forum.
Jestem strasznie zmęczona bo miałam trudny dzień ale pojawiły się pączki na glicynii wiec czuje się jakby było święto. I zakwitł drugi rh.

Hosty w cieplejszych miejscach ładnie rosną ale na w miejscach zacienionych zaledwie wychodzą z ziemi.

Dobranoc.

Olu, do jutra.

Halinko, mam nadzieje, że już nie będzie kłopotów z forum.
Jestem strasznie zmęczona bo miałam trudny dzień ale pojawiły się pączki na glicynii wiec czuje się jakby było święto. I zakwitł drugi rh.

Hosty w cieplejszych miejscach ładnie rosną ale na w miejscach zacienionych zaledwie wychodzą z ziemi.

Dobranoc.

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iza, moja glicynia Amethyst Falls kwitnie na pędach jednorocznych, sadziłam ją w ubiegłym roku. Ma już trzy pąki. Może te stare glicynie zobaczą o co chodzi i też zakwitną
Moniko, czy wiesz jak nazywają się te moje? Mam jeszcze tylko jednego, który będzie miał fioletowe kwiaty.
Wieczorem wstawię zdjęcia niektórych moich dzisiejszych zakupów.
Miłego dnia.

Moniko, czy wiesz jak nazywają się te moje? Mam jeszcze tylko jednego, który będzie miał fioletowe kwiaty.
Wieczorem wstawię zdjęcia niektórych moich dzisiejszych zakupów.
Miłego dnia.