Tara - oaza marzeń cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
u mnie na działce awaria wody, moze do końca tygodnia coś bedzie, rosliny proszą "podlej nas" a co ja moge przytaskac na działke? butelki oczywiście z wodą zródlaną nie ognistą
małe iryski żółte wyszły, wisnia kwitnie jak szalona i tulipanki., zdjecia robione w czasie słońca dlatego takie nie udane.

małe iryski żółte wyszły, wisnia kwitnie jak szalona i tulipanki., zdjecia robione w czasie słońca dlatego takie nie udane.

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu popieramJolantaGraj pisze:TARO ,zerwałaś takie piękne tulipany .![]()
Ja jakoś tak nie potrafię ,wolę je oglądać na rabacie ,a nie w wazonie .

Taro piękne fotografie bo i piękne tulipany , jak i cała reszta.
Teraz jak je pościnałaś to nam tylko fotki pozostaną.
Taro miłego dnia

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś ślicznie masz w ogrodzie. Natomiast też popieram Olę - również zawsze mi ręka drży gdy muszę ściąć choć kilka kwiatków. Nawet bzy, które po kwitnieniu i tak trzeba wyharatać , to mi szkoda ścinać do wazonu, gdzie stoją bardzo krótko, a na krzaku kwitną i pachną. Również zaczęłam walkę z nornicami. Gdzie tylko zobaczę dziurkę to wędrują do niej granulki brosa. Wczoraj stwierdziłam, że szczególnie sobie upodobały róże. Może dlatego, że pod nimi i obok nich jest obornik, ale pod korzeniem same dziury. I to co szlachetniejsze wiszą nad dziurą. Muszę jeszcze psa porządnie wyszczotkować a nawet wytrymować i zapchać do dziur sierść - podobno pomaga.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki