Ciekawe czyj? Pewnie Gabi!
Oczywiscie, ze Gabi

Mozna sie nim zachwycać wciąż na nowo!

Gabi,czy ty zostałaś na działce całą noc?Gabriela pisze:
Madziu, to goryczka wiosenna bezłodygowa.
W rzeczywistości ma bardziej intensywny, ciemniejszy, aksamitny kolor.
Aparat nie chce pokazać jaka jest piękna.![]()
A teraz zmykam na działkę...do wieczora...
Gabi i Grażynko jak jesteście zainteresowane delospermą to może jeszcze da się coś zrobić. Oddałam sąsiadomGabriela pisze:Wiesiu, ja byłabym idealną sąsiadką...abeille pisze:Też żałuję że nie mam takich świetnych sąsiadek jak Ty i Gabi.gagawi pisze:Rabatka wyszła pięknie, a ile roślinek się jeszcze tam zmieści![]()
Hmm, ci nasi M to nie rychliwi, ale sprawiedliwi...mój mi obiecał posadowić konstrukcję do pnącej róży, no i czekam... i czekam...![]()
Szkoda, że nie mogę się załapać na delospermy od pszczółki Wiesi, byłabym dobrą sąsiadką hihihi.![]()
judyta pisze:Gabi, czy Ty te kamyki malowałaś na niebiesko?Rabata rewelacyjna!!
A brunnera przecudnej urody-zazdraszczam![]()
Marcinie, przecież Ty zbankrutujesz...Mutari pisze:Witaj Gabi, właśnie o te fotki mi chodziło. Te rośliny są od dzisiaj na liście moich chciejstw:D:D
eukomis pisze:Witaj Gabrysiu pięknie ci wyszła ta żwirowa rabatka taka elegancka.
Bernadetko, byłam przedwczoraj u Ciebie, oglądałam te dziury po nornicach i Twoje pole do popisu.Miiriam pisze:Gabrysiu - ja nie mogę do ciebie wchodzić - bo mam kompleksy większe niz sama ważę ....
Ale ciągnie mnie tutaj - bo tak PIĘKNIE ...
Ech..![]()
![]()
![]()
Izuś, mnie też się podobają...liska pisze:heh myślałam, ze zachwycą mnie tylko tulipany na 3 zdjęciu ale te na 5 powaliły mnie na kolana!
Gabisia piękną masz wiosnę!
Pokazuj zdjęcia pokazuj