Zapraszam Jadzia1 -cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

*Alu smagliczka niestety ale jest jednoroczna , ale zapach ma mówię Ci :lol:
*Aniu te bratki były po 0,50 gr :lol: wsadziłam je do gruntu , i żałuję ,że nie wzięłam więcej :twisted:
*Ewuniu dziękuję za odwiedziny co Ty mówisz kochanie toć u mnie zarośnięte ,że hej ale pokazuję te miejsca gdzie nie ma zielska :lol:
*Jolu Lenka to nasz skarb teraz Ona jest najważniejsza :lol:
*Elu oczywiście ,że będę o niego dbała :lol: Kochanie moje jaskółeczki wczoraj przyleciały więc na razie odpoczywają , ale cieszę się bardzo , że już są . Zaczął się następny etap w naszym życiu :)
Mówię dobranoc bo zaczął się Skrzypek na dachu :lol:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

cudnie byc tu u ciebie patrzeć na fotki i podziwiać :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko cieszę bardzo ,że Ci się podoba u mnie , jesteś zawsze bardzo mile widzianym gościem :lol:
Krysiu bardzo Ci dziękuję za odpowiedź co do tej roślinki , jutro ją wykopię i wsadzę tak jak napisałaś , i kawałek w takie miejsce nad jeziorem gdzie zawsze wszyscy chcieli aby je osłonić , może sobie tam rosnąć jak chce :lol: bo nikomu nie będzie przeszkadzała .Zrobię zdjęcie to Ci jutro pokażę gdzie ją posadziłam :) Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJĘ ;:196
Jadzieńko dziś właśnie oplatałam swego barwinka na wierzbie . To znaczy podsadzam pod korę na drzewie pędy barwinka , nie wiem czy to się uda , ale z innym pnączem się udało :lol:
Ido kochanie cieszę się ,że kwiatki się podobają , tylko jak się to pnącze zadomowi u Ciebie to troszeczkę je zasil nawozem dla pnączy :lol: Kochanie tylko zaglądaj to niego czy trzyma się tego drzewka , bo ja swojemu pomagałam w jego wspinaczce na brzózkę .
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu :D , wpadam na sekundkę do Twojego królestwa :lol: :) . Super kolorki , chiacynty cudowne ;:226 . Ten jasnoniebieski bratek wpadł mi w oko , nie widziałem takiego ;:109 . Morelki trzymam kciuki , żeby sie przyjeły :wink: , bardzo lubie morele , moja sąsiadka sadziła w tamtym roku różne patyczki :lol: i wszystko się poprzyjmowało :lol: :wink: , tylko trzeba pamiętac w 1 roku o podlewaniu.. :wink: .
Lenka jest przesłodziutka ;:190 ;:168 .
Jadzia1 pisze: *Witaj Tulipanku jak Coś Ci nie wyjdzie z fiołkami to Ci wyślę , ale troszeczkę później ok :)
Dzięki Jadziu ;:1 , właśnie przypomniało mi sie coś , że wspominałaś o nadwyżkach na jesień dla mnie ;:24 :lol: w moim wątku , ale pewnie sporo Wydałaś innym , więc nie będe pustorzył ogrodu :wink: . Z fiołkami to spróbuje ,jeszcze przynieść z lasu , ale chyba odrobine się przyjeło , ale nie jestem pewny.. , z całej kopy kilka... :roll: :wink: .

Pozdrawiam ;:114
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie słoneczka w słoneczny dzień :lol:
Kupiłam wczoraj na All dzięki Tessce i Hani taką hortensję HORTENSJA VANILLE FRAISE i Złotlin za którym chodziłam od dawna , oraz Derenia :lol: Już nie mogę się doczekać kiedy te cuda dostanę :lol:

Miłego dnia i samych radości :lol:

***Kiedy rano świt Cię zbudzi
to uśmiechem witaj ludzi.
Bo on goi wszelkie ranny no i zawsze
jest mile widziany...****

Obrazek
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

JADZIU ,piękne hiacynty i pierwiosnki ,ale jakiż słodziutki ten cukiereczek wylegujący się na leżaczku .Oj :!: Jak bym chciała mieć taką wnusie do kochania . :wink:
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Jadziu ponawiam prośbę o zdjęcia piwniczki. :wink:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu to znowu jesteś bogatsza o kilka nowych krzaczków :lol: i to jakich :shock: .
Wiesz a ja wczoraj nic nie kupiłam :lol: , tak to jest jak się ma przed oczami jakiś obraz :twisted: .
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadzia1 pisze:Agnieszko cieszę bardzo ,że Ci się podoba u mnie , jesteś zawsze bardzo mile widzianym gościem :lol:
Krysiu bardzo Ci dziękuję za odpowiedź co do tej roślinki , jutro ją wykopię i wsadzę tak jak napisałaś , i kawałek w takie miejsce nad jeziorem gdzie zawsze wszyscy chcieli aby je osłonić , może sobie tam rosnąć jak chce :lol: bo nikomu nie będzie przeszkadzała .Zrobię zdjęcie to Ci jutro pokażę gdzie ją posadziłam :) Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJĘ ;:196
Jadzieńko dziś właśnie oplatałam swego barwinka na wierzbie . To znaczy podsadzam pod korę na drzewie pędy barwinka , nie wiem czy to się uda , ale z innym pnączem się udało :lol:
Ido kochanie cieszę się ,że kwiatki się podobają , tylko jak się to pnącze zadomowi u Ciebie to troszeczkę je zasil nawozem dla pnączy :lol: Kochanie tylko zaglądaj to niego czy trzyma się tego drzewka , bo ja swojemu pomagałam w jego wspinaczce na brzózkę .
Jadziu z pewnością się uda, mnie pełny barwinek wrósł w kamienny grobowiec w szparę i egzystuje tak trzeci rok i kwitnie.
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Jadziu pięne masz zakątki u siebie... już nie nie mogę doczekać Twojego zielonego lata :wink:
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Jadzieńko :D

też już do mnie przyszła HORTENSJA VANILLE FRAISE :D :D :D

Jutro jadę ja sadzić, bo miejsce juz mam przygotowane :D
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jadziu chwilę mnie nie było ale za to pooglądałam sobie na raz więcej zdjęć :)

Wiosna zaskakuje nas każdego dnia nowym kwieciem, dlatego tak mało czasu mamy na forum :)
z uśmiechami Iza
u liski
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Jadziu :) Wiosnę masz bardzo urokliwą :) Z przyjemnością obejrzałam wszystkie zdjęcia.
Miłego dnia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

JADZIU ,ale ta Lenka rosnie ucaluj ja ode mnie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Lenka to straszny słodziak :!: :)
To najlepszy wiek dziecka dla babć , dziadków i rodziców też.....już wiele rozumie ale jeszcze nie nie jest na etapie kręcenia nosem i stawiania warunków...fajny czas do nacieszenia sie bąbelkiem :) :) :)
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”