Ogród Igi - cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tess już jestem, ja przy kompie od 10 rano w poniedziałek.Nic już nie kupuję wysyłkowo, za dużo zachodu.Roślinki maleńkie, słabe. Jestem totalnie wyleczona z zakupów internetowych, nawet nie wchodzę,bo zdjęcia piękne , ale to nie są rośliny które dostajesz.Tess pisze:Iga
a gdzie Ty się podziałaś???
Na allegro jest hortensja Renhy 'Vanila Fraise"
Witaj Jolu, dzięki za wizytę,tulipany bardzo lubię i nie wyobrażam sobie wiosny bez nich. Jak wgram zdjęcia to zobaczycie pola tulipanów, ale to chwilkę potrwa.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga widziałam Twoje tulipany
i nic nie napiszę o nich, bo chyba już wszystko zostało napisane na ich temat
Chcę w maju zorganizować u siebie taki,mały, forumowy zlot i mam nadzieję ,że przyjedziecie do nas
Szczegóły jeszcze dopracuję i napiszę 
Boję się tylko, że mój ogród przy Twoim będzie wyglądał jak Kopciuszek

Chcę w maju zorganizować u siebie taki,mały, forumowy zlot i mam nadzieję ,że przyjedziecie do nas

Boję się tylko, że mój ogród przy Twoim będzie wyglądał jak Kopciuszek

-
- Kontakt:
Bożenko z miłą chęcią przyjedziemy. Dzisiaj jadę do Ani , bo Kuba przywiózł, moje liliowce i hosty ze Słowacji.Jutro i pojutrze trzeba je posadzić, a w międzyczasie robimy podlewanie.Tulipany to nie moja zasługa,one po prostu są urocze.Myślę, że Twój ogród jest ciekawszy od mojego, bo ile można na miniatury patrzeć.Ciężko zrobić ładne zdjęcie, bo w koło budowy domów.Czekam z niecierpliwością ,aż porosną iglaki.A Ty masz wielki teren tylko dla siebie, nie da się tego porównać.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Igo dziś jestem w domu więc możesz wpaść i zobaczyć mój mały ogródek .iga23 pisze:Bożenko z miłą chęcią przyjedziemy. Dzisiaj jadę do Ani , bo Kuba przywiózł, moje liliowce i hosty ze Słowacji.Jutro i pojutrze trzeba je posadzić, a w międzyczasie robimy podlewanie.Tulipany to nie moja zasługa,one po prostu są urocze.Myślę, że Twój ogród jest ciekawszy od mojego, bo ile można na miniatury patrzeć.Ciężko zrobić ładne zdjęcie, bo w koło budowy domów.Czekam z niecierpliwością ,aż porosną iglaki.A Ty masz wielki teren tylko dla siebie, nie da się tego porównać.
Genia
-
- Kontakt:
Witaj Lamia, ja te spadki ciśnienia widzę u znajomych , jak jesteśmy z wizytą. W weekend na działkach z wodą jest horror.Ja na szczęście mam swoją pompę.
Skalnica wysiała się w karmiku.

Powoli skalniak nabiera kolorów.

Takiego cosia sobie kupiłam, kto wie jak się nazywa, bo w katalogu nie ma.

Rabata coraz pełniejsza.

Skalnica wysiała się w karmiku.
Powoli skalniak nabiera kolorów.
Takiego cosia sobie kupiłam, kto wie jak się nazywa, bo w katalogu nie ma.
Rabata coraz pełniejsza.