Mam malutki krzaczek tawuły szarej

Problem w tym, Haniu, że to miały być tulipany papuzie Madonnahanka55 pisze:Moni, czarne to Queen of Night. czyli najczarniejsze z czarnych , jakie do tej pory wygenerowano.![]()
http://www.ogrodniczy.eu/product/id/169 ... n-of-night
Moniu,vertigo pisze:pozbywać się nie będę, ale podzielę się - są dwa, więc jeden mi zostanie, a drugi Ci podarujęOK pisze:Cześć Moniu![]()
U Ciebie jak zwykle pięknie
Czy tych czarnych tulipanków też się będziesz pozbywać?![]()
Olga, już zdecydowane - podzielę się z Tobą i jużOK pisze:Moniu,vertigo pisze:pozbywać się nie będę, ale podzielę się - są dwa, więc jeden mi zostanie, a drugi Ci podarujęOK pisze:Cześć Moniu![]()
nie trzeba - tak sobie tylko pomyślałam, że jakbyś miała się ich pozbyć, to...![]()
A piszesz, że Ci się podobają, to już nie będę sępić![]()
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, ale jak zwykle net mi padł
Jadziu, ta odmiana ma właśnie te nakrapiane listeczkiJadzia1 pisze:Witaj Moniko![]()
To zaszalałaś z zakupamiMiodunka piękna ja mam ale taką z nakrapianymi listkami ,teraz właśnie rozpoczęła kwitnienie
Clematis biały bardzo ładny
niespodzianka od M bardzo mi się podoba zapisałam nazwę
Tulipanki wyglądają jak róże
Joluś, a gdzie kupowałaś?? Na Allegro?? Moje są w większości z Allegro i jak znajdę chwilę to sprawdzę co to była za oszust, który tego procederu dokonałJolantaGraj pisze:MONI ,zakupy wspaniałe ,a tulipanki rewelacyjne .
Moje tulipanowe zakupy też się nie bardzo zgadzają ,co innego kupiłam ,a co innego wyrosło .
vertigo pisze:Olga, już zdecydowane - podzielę się z Tobą i jużOK pisze:Moniu,vertigo pisze:pozbywać się nie będę, ale podzielę się - są dwa, więc jeden mi zostanie, a drugi Ci podarujęOK pisze:Cześć Moniu![]()
nie trzeba - tak sobie tylko pomyślałam, że jakbyś miała się ich pozbyć, to...![]()
A piszesz, że Ci się podobają, to już nie będę sępić![]()
Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, ale jak zwykle net mi padł