Ogród Idy74 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gdzie Cię niesie tym razem? Spotkania Forumkowe są super! Życzę miłej i udanej niedzieli!
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Ale pyszności jadłaś :!: :!: :!:
Ja to miałam na kolację tylko kiełbasę z grilla do tego musztarda , chrzan lub keczup.
Nie brakowało tylko piwa , którego ja nie piję.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izo do Olsztyna jadę na targi .Spotkam sie w realu z fajna facetką ,która zajmuje się pomidorami.Nareszcie w realu,znamy się 2 lata ,a nigdy się nie spotkałyśmy,więc okazja sie znalazła.
Olu -zjadłam pyszności i kilogramów przybyło.Piwo lubię tylko z wyskokowych i nic więcej :roll: no może czerwone pół wytrawne do mozarelli i awokado. :D
ida74
---

Post »

No to jadę,a wieczorem fotki z targów... :D
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ido powodzenia i myślę , że nie tylko fotki :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Ido udanych targów życzę i czekam na fotki...

Narobiłaś mi smaka na grilla :)
z uśmiechami Iza
u liski
ida74
---

Post »

No jestem.Jakaś taka zawiedziona z tych targów wróciłam :? Robię się wybredna co do roślin,przez was :? takie pospolite mnie już nie obchodzą ,szukam nowości .Takowych nie było na targach .Parę fotek wrzucam ,na wszystkich są kobiece tyłki :lol: robił je mój mąż -te zdjęcia oczywiście :D Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekMoje zakupy na targach ograniczyły się do zakupu Coleusa o pięknych czerwono różowych liściach -jeszcze takiego nie widziałam :shock: Dostałam od SYZYFA -sprzedaje on na Allegro nasiona sałat ,pomidorów,lilji ,dyni pare gatunków pomidorów.Na pytanie ile mam odmian i po co mi tyle od razu odpowiadam,że nie wiem 8) Pomidory uwielbiam i wiem ,że jesienią przybędzie 50 odmian pomidorów z całego świata.Polecam koneserom pomidorów...
I pare nieudanych :oops: fotek z dzisiaj Obrazek Obrazek ObrazekNo i odbyłam miłe spotkanie z forumkową Elą.Jak zwykle było bardzo sympatycznie :D Od poniedziałku mam urlop i biorę się za robotę... :!:Na zdjęciach już nie ma tyłków ,udało się wybrać bez :D Cesarska piękność w pełnym rozkwicie,klon wypuszcza listki
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida

piękne ta szachownice :shock:

przyznaj się co kupiłaś??
ida74
---

Post »

TESS NIC :D :!: Serio,ale przywiozłam mnóstwo nasion od Syzyfa,dziwiactw ogrodowych np.jadalne chryzantemy :lol: :!:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Ja się powtórzę :lol: szachownice piękne , nie to co moje :roll: .
Kochana z moją głową ostatnimi czasy coś nie tak :lol: , wyobraż sobie że w kuchni został słoik rydzy a miał odjechać z Wami :cry: . Najśmieszniejsze jest to że rozmawialiśmy o grzybach a ja ani w ząb ,trudno zostaną do następnego razu :wink: . Iduś dziękuję ci za cudownego koleuska , nawet nie mogłam o czymś takim marzyć - to mój pierwszy ale za to jaki . Zdjęcie zrobię jutro przy świetle dziennym a wieczorkiem wstawię . Podziękuj swojemu M za prezent , z kieliszkiem pigwówki przy dżwiękach ........wow cóż więcej trzeba .
ida74
---

Post »

No wiesz tych rydzy to Ci nigdy nie wybaczę :twisted: :D :!: Ja grzybiara nigdy takich nie jadłam w occie :D mniam :!: Muzyczka owszem,owszem napisałabym co można jeszcze przy niej robić ,ale może dzieci to czytają. :D Dobrze ,że nie piszesz co to za prezent ,bo mojego m mogliby zamknąć za rozpowszechnianie :D Zapraszamy z rydzami do nas :D Dziękujemy za wizytę,mam nadzieję,że nie ostatnią. :!: :!: :!:
ida74
---

Post »

Poniedziałek -1 dzień urlopu spędziłam bardzo pracowicie .Wiało dzisiaj okropnie :? myślałam,że folia poleci do sąsiadów. :twisted: Wkurzające strasznie .Wrzuciłam pompę do stawu i podlałam wszystko bardzo mocno .Rośliny odżyły momentalnie,a ja padnięta jestem i kończyn nie czuję.Posadziłam też 50 krzaków pomidorów ,na tyle mi starczyło sił-jutro kolejna partia.I to tyle na dzisiaj .
x-d-a

Post »

Iduś - 50 krzaczków pomidorów! toż to istne pomidorowo.
Latem będziesz mogła organizować bitwy na pomidory dla całej okolicy :D
A cesarska korona - śliczna!
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku. Odpoczywaj po ciężkim dniu.
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Dalu

latem zjadą wszystkie dziewczyny z forum ...i będzie się działo :lol:
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ido chciałabym zobaczyć te posadzone pomidory.Tak na zakończenie nic nie pstryknęłaś ?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”