Ogród Idy74 2009r cz.2
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo do Olsztyna jadę na targi .Spotkam sie w realu z fajna facetką ,która zajmuje się pomidorami.Nareszcie w realu,znamy się 2 lata ,a nigdy się nie spotkałyśmy,więc okazja sie znalazła.
Olu -zjadłam pyszności i kilogramów przybyło.Piwo lubię tylko z wyskokowych i nic więcej
no może czerwone pół wytrawne do mozarelli i awokado. 
Olu -zjadłam pyszności i kilogramów przybyło.Piwo lubię tylko z wyskokowych i nic więcej

-
- ---
No jestem.Jakaś taka zawiedziona z tych targów wróciłam
Robię się wybredna co do roślin,przez was
takie pospolite mnie już nie obchodzą ,szukam nowości .Takowych nie było na targach .Parę fotek wrzucam ,na wszystkich są kobiece tyłki
robił je mój mąż -te zdjęcia oczywiście
Moje zakupy na targach ograniczyły się do zakupu Coleusa o pięknych czerwono różowych liściach -jeszcze takiego nie widziałam
Dostałam od SYZYFA -sprzedaje on na Allegro nasiona sałat ,pomidorów,lilji ,dyni pare gatunków pomidorów.Na pytanie ile mam odmian i po co mi tyle od razu odpowiadam,że nie wiem 8) Pomidory uwielbiam i wiem ,że jesienią przybędzie 50 odmian pomidorów z całego świata.Polecam koneserom pomidorów...
I pare nieudanych
fotek z dzisiaj
No i odbyłam miłe spotkanie z forumkową Elą.Jak zwykle było bardzo sympatycznie
Od poniedziałku mam urlop i biorę się za robotę... :!:Na zdjęciach już nie ma tyłków ,udało się wybrać bez
Cesarska piękność w pełnym rozkwicie,klon wypuszcza listki

I pare nieudanych

Ja się powtórzę
szachownice piękne , nie to co moje
.
Kochana z moją głową ostatnimi czasy coś nie tak
, wyobraż sobie że w kuchni został słoik rydzy a miał odjechać z Wami
. Najśmieszniejsze jest to że rozmawialiśmy o grzybach a ja ani w ząb ,trudno zostaną do następnego razu
. Iduś dziękuję ci za cudownego koleuska , nawet nie mogłam o czymś takim marzyć - to mój pierwszy ale za to jaki . Zdjęcie zrobię jutro przy świetle dziennym a wieczorkiem wstawię . Podziękuj swojemu M za prezent , z kieliszkiem pigwówki przy dżwiękach ........wow cóż więcej trzeba .

Kochana z moją głową ostatnimi czasy coś nie tak

-
- ---
No wiesz tych rydzy to Ci nigdy nie wybaczę
Ja grzybiara nigdy takich nie jadłam w occie
mniam
Muzyczka owszem,owszem napisałabym co można jeszcze przy niej robić ,ale może dzieci to czytają.
Dobrze ,że nie piszesz co to za prezent ,bo mojego m mogliby zamknąć za rozpowszechnianie
Zapraszamy z rydzami do nas
Dziękujemy za wizytę,mam nadzieję,że nie ostatnią.

-
- ---
Poniedziałek -1 dzień urlopu spędziłam bardzo pracowicie .Wiało dzisiaj okropnie
myślałam,że folia poleci do sąsiadów.
Wkurzające strasznie .Wrzuciłam pompę do stawu i podlałam wszystko bardzo mocno .Rośliny odżyły momentalnie,a ja padnięta jestem i kończyn nie czuję.Posadziłam też 50 krzaków pomidorów ,na tyle mi starczyło sił-jutro kolejna partia.I to tyle na dzisiaj .