Pozdrawiam - Jarek
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anetko tak się składa, ze pamiętam nazwę, gdyż kupując zabrałem wraz z sadzonką etykietkę
aby pamiętać nazwę. To jest świerk Picea Abies Ohlendorfii. Co do podziału roślin .Już jeśli tylko mogę wspomagam jedną Panią, która podobnie jak ja rozpoczyna przygodę z działeczkę. Szczerze jej kibicuję i pomagam jak tylko jestem w stanie.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

Aurynko mam nadzieję, że to dopiero początek mojej kolekcji tulipanów. Mam już upatrzone inne odmiany, które dołączę do kolekcji jesienią.aurynka pisze:Ale Ci Jarku zazdroszczę tego Rococo![]()
![]()
p.s. Archiektura po przeróbkach na medal! 8)
ANETA pisze:Dziękuję Jarku za tak szybką odpowiedź ;:106
Anetko ciesze się, że mogę się czasami przydać.
Pozdrawiam - Jarek
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

Dzisiaj w wątku ogrodowym nie będzie roślinek. Dlatego, iż jest to watek również małego Igorka dziś foteczka mojego małego pomocnika wraz ze swoim siostrzeńcem, dla którego Igorek jest wujkiem. I tak to dwumiesięczny Igorek jest wujkiem dziesięciomiesięcznego Bartosza. Czyż nie fajny z nich duet. Tutaj dwa maluchy na imprezie urodzinowej mamy Igorka - Anety.

Pozdrawiam - Jarek

Pozdrawiam - Jarek
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jarku przeszłam się po Waszym ogrodzie od początku do końca. Jestem Waszym 18646 podglądaczem, a tak na początku grymasiłeś.Pięknie urządziłeś ogród i wyposażyłeś w te bardzo praktyczne kratki.Już miałam napisać, że znalazłbyś u mnie zatrudnienie. A tu masz- stolarz.Ja uwielbiam powojniki i gromadzę je sobie powolutku, dlatego z zainteresowaniem je oglądałam.Niestety mam zdolnego lecz nieczasowego męża i dlatego większość muszę dłubać sama.Mogę tylko pozazdrościć żonie.Uściski dla Igorka i
Rośnijcie zdrowo Wasz synek i Wasz ogród.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

Erazmie niestety pomidorków w tym roku nie będzie. Jakoś mi się nie udają na gruncie. Myślę o małym tunelu w przyszłości to wtedy pobawię się w uprawę pomidorków, ogóreczków szklarniowych i papryczki. Przy okazji będą też wcześniejsze nowalijki. Tak, że ten roczek będzie bez pomidorków. Ewentualnie kilka krzaczków koktajlowych jeśli kupie w środę.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

Elu, Andzio cieszę, że się podoba. Dziś kolejna porcja zdjęć z mojego ogródka. Zakwitły ostatnie już w tym roku tulipany. Żonkile już zakończyły swój żywot. Coraz więcej bylin przygotowuje się do kwitnienia. Warzywka również wschodzą. Przy okazji i chwasty. Już za moment rozpocznie się wielkie plewienie chwastów.
Uciążliwa praca ale niezbędna dla prawidłowego wzrostu roślin.

I jeszcze mały Igorek

Pozdrawiam - Jarek

I jeszcze mały Igorek

Pozdrawiam - Jarek
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jarku
Wchodzę sobie do Twojego ogródka, spodziewając się zobaczyć kolorowe kwiatki, a tu niespodzianka: dwie słodkie buzie!
W końcu to tez ładne kwiatki ;)
Twoja działka prezentuje sie już bardzo "dojrzale", jeśli mozna tak powiedzieć. Jakbys zaczynał dawno, dawno temu
Zaintrygowało mnie jedno zdjęcie - w trzecim rzędzie, pośrodku - tulipany przy płotku, a za nimi ...kamienie. Oczko? Kupka kamieni na oczko? Czy to jeszcze coś innego? Zdradź mi, proszę!
A mówiłam juz, ze masz bardzo fajnie? Nie? To juz mówię:
Buziaki dla wujka Igorka i jego Mamy!
Twoja działka prezentuje sie już bardzo "dojrzale", jeśli mozna tak powiedzieć. Jakbys zaczynał dawno, dawno temu
Zaintrygowało mnie jedno zdjęcie - w trzecim rzędzie, pośrodku - tulipany przy płotku, a za nimi ...kamienie. Oczko? Kupka kamieni na oczko? Czy to jeszcze coś innego? Zdradź mi, proszę!
A mówiłam juz, ze masz bardzo fajnie? Nie? To juz mówię:
Buziaki dla wujka Igorka i jego Mamy!

Całuski dla maluszków.