No to gratuję
Widać że masz złotą rączkę do siania, bardzo ładnie Ci wschodzą
A tak przy okazji chcesz różowe syngonium Bo tą gałązkę co mi się odłamała pamiętasz w kubku z wodą była Jest w ziemi i widzę puszcza nowe listki
Dziękuje Aniu. Ale z tą moja rączką różnie bywa W tamtym roku też wysiewałam sporo nasionek, ale niewiele wykiełkowało W tym roku zaryzykowałam i jakoś się udało Zobaczę jednak co będzie z nimi dalej A syngonium bardzo chętnie przygarnę
To teraz rosną jak szalone Ja nie mam szczęścia do siania
Umówimy się tak............Jak się wyleczę to Ci wyślę a do tego czasu jeszcze trochę podrośnie, może byś tak
Oczywiście Aniu , że może tak być Zdrówko najważniejsze A z nasionkami może spróbuj. Za niewielką cenę można wyhodować sobie ładny kwiatek, a ile jeszcze przyjemności z obserwowania jego wzrostu
Kasiu, bardzo się cieszę, że niedośpianek Ci ładnie rośnie:) a czy wiesz, ze kwitnie? hę? ale nie powiem, jak bedzie niespodzianka:) Mirku, powiem Ci, że przepiękne pokazałeś.. ten zielono-biały prześliczny!!!
Mireczku widziałam tą aukcję Zastanawiałam się nad kupnem, ale koszt kwiatka z przesyłką to już niezła sumka, za takie maleństwo Ale kto wie, może mi coś do głowy strzeli i kupię Fajnie, że masz takiego niedośpianka, mimo że nie włochatego Może nie wszystkie mają włoski Może mojemu zimo Joasiu a on kwitnie To teraz ciesze się z niego jeszcze bardziej Myślałam,że jest tylko dekoracyjny z liści Poszperam w wolnej chwili i poszukam jak kwitnie
Kasiu ale śliczności Z chęcią bym wszystkie kupił.Tylko u mnie coś marnieje ten biało zielony.Myślałem,że to fitonia i często go zraszałem a na all... wyczytałem,że nie lubią zraszania.Jeżeli mi coś jeszcze z niego zostanie to się mogę wymienić..
No ja też chętnie bym wszystkie przygarnęła Piękne są Mireczku Trzymam kciuki za Twojego niedośpianka, oby pięknie rósł.
No a teraz będę po kwiaciarniach niedośpianków szukała