Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Artur - chyba oddychasz z ulgą :D . Teraz z czystym sumieniem możesz paść i poddać się gorączce...magnoliowej :wink: . Pochwalę się - jutro jadę z córką do Krakowa na wystawę storczyków i kiermasz roślin. Ale fotek nie będzie, chyba, że Ewa stawi się z aparatem. Mój jest nieprzyzwoicie wielki, a chcę mieć luz przy "polowaniu" na rośliny :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aśko-aparat przygotowany, też b.duży,ale ja nie będę polować na rośliny!Będzie biała lawenda to jedną wezmę, niebieskich w bliskiej okolicy dostatek.Poza tym biorę plecak.
Arturze-odpocznij a potem spokojnie pracuj w ogródku,zawsze tam coś do zrobienia jest niezależnie od tego jak mały jest ogród.
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Arturze oto magnolie z wystawy ogrodniczej:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Reszta jest U Konstantego.
Tak czytałam,że egzamin językowy był tylko formalny,i wynik nie liczy się do średniej przy kwalifikacji do szkoły ponad gimnazjalnej. Ale język obcy w życiu jest potrzebny.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tulipan998 pisze:Polski był najłatwiejszy dla mnie , u nas był angielski , jakim cudem u Ciebie niemiecki... ? :shock: . Matma u nas wszystkim się bardzo niepodobała.. 10 godzin nie by ło forum.. , miałem wstawiać fotki , ae gdzisiaj pzez przypadek usunołem mich leśnych kwiatków :( a teraz się pokłady.. , nie wiem co z tego będzie.. , chyba że mam na kompie.. , już nie pamiętam.. Angielski był dość łatwy :) .

Dzisiaj zakończyliśmy robote z drzewem , jeszcze trzeba tylko troche posprzątać :D .
Dostałem choroby magnoliowej jak i cała moja miejscowość.. , szkółki nienadążają tak je kupują ludzie :shock: po 3 drzewka :shock: . Widziałem piękne 2 drzewka , 180 cm , chude , ale ładne , nie kwitły , już ktoś zamówił.. :roll: . Będe powiekszał jedną rabatkę :) . Mam pomysł.. :wink: .
normalnie. u nas część miała niemiecki, część angielski. dla mnie najłatwiejszy był chyba ten z matmy. polski był beznadziejny. były rozprawka i podanie, 2 prace, których najbardziej nie lubię. mam nadzieję, że będę mieć z nich ponad 100 punktów (ze wszystkich 3 razem).

a magnolie bardzo lubię, ale niestety nie mam.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”