Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko, spokojnie!
Robota nie zając - jeszcze jest sporo czasu a zdrowie masz tylko jedno.
Jestem ciekawa w jakim stanie dostaniesz roslinki o Benka
Robota nie zając - jeszcze jest sporo czasu a zdrowie masz tylko jedno.
Jestem ciekawa w jakim stanie dostaniesz roslinki o Benka

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Jestem z rewizytą , a jakże .
Już wcześniej byłam u Ciebie ale się nie wpisywałam , bo jakoś brakowało odwagi . Wszyscy macie takie fajne , wesołe pomysły na upiększenie ogródka , a ja muszę uczyć się od Was... bo sama to nic nie wymyślę. Na roślinach też się znam jak afrykanin na lepieniu igloo,
;ale mam nadzieję że stąd wyniosę duużo pomysłów . U Ciebie podoba mi się bardzo domek , to brda taka jest,prawda? Poza tym mam nadzieję że jesteś już zdrowa i w lepszym nastroju . Ruszyłaś już bardzo z pracami ziemnymi?

kochane dziewczęta! dziś byłam na działce i oczywiście zapomniałam aparatu! u mnie to już norma, hi hi, jednak jutro mam dzień urlopu, zamierzam popracować i na pewno wezmę aparat i nacykam kilka zdjątek. Prace trwają trawnik się kopie, ubikacja prawie skończona,
mój M chciałby wszystkiego po trochu ale się nie da. Ja muszę poplewić troche i poprzesadzać kilka roślinek no i posiać . Cieszę się bardzo bo dziś widziałam że zakupiony RH i azalia mają pączki i lada dzień ędą kwitnąć
Danusiu - o złych chwilach muszę nie myśleć a działeczka najlepszym lekarstwem
Agness- kwitnących piękności to u mnie mało... troszke tulipanów jedna prymulka i jutro się okaże co jeszcze,
Isek- dziękuję za rewizytę, pomysłów na urządzenie ogródka nie mam niby gdzieś dzwoni ale nie wiadomo w którym kościele, za to oglądając inne ogrody wydaje się że to ich właścicielki mają super pomysły a ja nie, ten domek to jest tylko taki brdopodobny i już nier mogę się doczekać jak będzie wykończony panelami drewnopodobnymi bo teraz tylko straszy, choć od początku i tak przeszedł już niezłą metamorfozę.
Aniu- słowo harcerza że przez weeken będą zdjęcia!
Pozdrawiam wszystkich!
mój M chciałby wszystkiego po trochu ale się nie da. Ja muszę poplewić troche i poprzesadzać kilka roślinek no i posiać . Cieszę się bardzo bo dziś widziałam że zakupiony RH i azalia mają pączki i lada dzień ędą kwitnąć

Danusiu - o złych chwilach muszę nie myśleć a działeczka najlepszym lekarstwem
Agness- kwitnących piękności to u mnie mało... troszke tulipanów jedna prymulka i jutro się okaże co jeszcze,
Isek- dziękuję za rewizytę, pomysłów na urządzenie ogródka nie mam niby gdzieś dzwoni ale nie wiadomo w którym kościele, za to oglądając inne ogrody wydaje się że to ich właścicielki mają super pomysły a ja nie, ten domek to jest tylko taki brdopodobny i już nier mogę się doczekać jak będzie wykończony panelami drewnopodobnymi bo teraz tylko straszy, choć od początku i tak przeszedł już niezłą metamorfozę.
Aniu- słowo harcerza że przez weeken będą zdjęcia!

Pozdrawiam wszystkich!