Witaj kochana Jadziu.
Przede wszystkim bardzo bardzo dziekuje za paczuszkę. Niespodzianke mi zrobiłaś. dziękuję serdecznie.
Jaki u Ciebie cudne hiacynty i narcyzy, moje już przekwitły, więc cieszę oczy u Ciebie. Mój migdałek nie zamierza nawet kwiatka wypuścic, nie wiem od czego to zależy. Oczywiscie czekam na kwitnienie Twojego.
Jadziu duzo zdrówka I OWOCNEGO SPOTKANIA z Elunią.
Pozdrawiam Ws gorąco. Miłego dnia :P
Jadziu czym czarujesz swoje kwiaty? U Ciebie hiacynty w pełnym rozkwicie, a u mnie wciąż pąki
Spotkanie z Elą na pewno będzie udane! Czekamy na fotki i małą relację
Witaj Jadziu , super, że możecie sie spotkać z Elą spotkanie bedzie na pewno bardzo udane
Wspaniale Ci kwitnie omieg, takie rabatowe słoneczko Kępka szafirków prześliczna
Jadziu Ela do mnie dzwoniła Dziękuję.Dawaj fotki ze spotkania ,słyszałam ,że cykałyście.Strasznie jestem ciekawa.W niedzielę odbiorę.Pozdrowienia dla Gucia.
Witajcie kochani
Dziękuję za odwiedziny
Jak wiecie spotkałam się z Elą (Tija) Spotkanie było super Ela i jej M są bardzo mili i weseli , rozmawialiśmy tak jakbyśmy się znali od dawna i to jest super , czas szybko zleciał i trzeba było niestety się żegnać koło samochodów kiedy już żeśmy się pożegnali nadal buzie się nam nie zamykały Można by rozmawiać i rozmawiać Myślę ,że jeszcze nie raz się spotkamy
Kochani przepraszam ,że nie odpisuję wszystkim , ale mam gości Julitka z Lenką i M
Zbyszek zrobił nam zdjęcia reszta u Eli