Izuniu, Basiu, Moniś -cieszę się że u mnie dzisiaj pada. Trochę się roślinki ożywią.
Monia odpisałam u Ciebie. Dziewczyny dziękuję za pozdroweinia w imieniu Darka.
Ide zaraz na ryneczek może coś kupie, hihi, choc prze chwilka pisałam, że juz nic nie kupuje. Buziaki
Giga jak już tak kosisz to zachacz i moją trawkę :P
Zazdroszczę warzyw, jeszcze z miesiąc temu o nich w ogóle nie myslałam, a teraz forum zrobiło swoje i proszę mam ból głowy bo nie wysiewałam nic a forumowicze już do gruntu sadzą.
Edytko, ale teraz większość rozsad warzywnych możesz kupić na targowisku dosłownie za grosze, a marchewkę i pietruszkę jeszcze spokojnie możesz wysiać. Aha i nie zapomnij o cebulce siedmiolatce na szczypiorek - genialna
Przepraszam Giguś, że u Ciebie
Ja też czekam na deszcz ale jak na złość u nas susza, myślałam, że może dzisiaj popada bo niebo od rana jest zachmurzone ale tylko pokropiło troszeczkę. Działeczkę masz już ślicznie wypielęgnowaną no i tych warzywek to Ci zazdroszczę ja czekam na sobotę dopiero będę siać.
Podziwiam Was dziewczynki że wy macie czas na warzywa.Przecież to jest nieziemsko dużo roboty przy tym....
Plewienie,pielenie,przerywanie...i to na bieżąco!
Halinko, _oleander_,Agniesiu, Anuś
a ja prawie tarzałam sie dzisiaj w błotku jak jakiś mały warchlak
Ale było superowo- wszystko cudownie(chwasty)sie super wyrywały.
a zaraz podam kilka fotek z dziś. Buziaki dla Was kochane koleżanki ;:91
Witaj Gigo już długo u Ciebie nie byłam ,zazdroszczę Ci tego deszczyku bo u mnie sucho jak d...li i co dziennie muszę lać wodę.
Pozdrowienia dla Ciebie i Męża ,całuski
Witaj Gosiu widzę że działasz na całego i masz już porobione,twoi milusińscy są przeuroczymi spiochami,no i sama dajesz sobie rade, no nie sama pozdrowienia dla M i życz mu dużo zdrówka a dla reszty buziaki
Gigo teraz mam dwa tygodnie urlopu.Będzie istne szaleństwo w ogrodzie.Deszczu potrzeba strasznie ,bo susza okropna .U mnie dopiero we środę NIESTETY ...cIEPLUTKO.
Grzesiu jak mogłam zapomnieć, że kochany kolega-oczywiście i Ciebie pozdrawiam
Gieniu droga-bardzo dziękuję za odwiedziny i pozdrowienia,
Zosiu jak mi milo, że juz jestes i znalazłaś chwilke- dziękuje za odwiedzinki,
Iduś droga super ze masz urlop, poszalejesz-super.
wczoraj cos nie bylo forum dlatego nie pisałam.
Zaraz idziemy całą brygadą na działke na cały dzień. Pogoda -superowa pewnie sie spiekę.
Robimy generalny porządek, wywiozę z córcią gruzy, posprzątam i wsadzam reszte pomidorków pod folię.
A potem mam zebranie działkowe to i tam zabiore głos odpowiedni.
A wszystko opiszę wieczorkiem.
Buziaki i pozdrowienia dla Was kochani. Miłego dnia