Działka Gigusi- cz.3
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gigunia ty taka porozbierana??
Chytrusie jeden łakomisz się na każdy promień słońca co?
Uważaj bo pogoda jest zdradliwa żeby cię nie przewiało
A widoczki piękne u ciebie...
Z moich pięciu lili tylko jedna na razie pokazała łeb...
Czemu tak? Skoro wsadzone w tym samym czasie?
U mnie w sobotę też M kosił tarwkę
A w podkaszarce uszkodził bęben i trzeba było kupić nowy.O cenie nie wspomnę! Za takie byle co platikowe 50 zł zapłacił....wrrr ile roślinek by było.No ale cóż....Za to mam ładnie skoszony trawniczek yupiiii
Chytrusie jeden łakomisz się na każdy promień słońca co?
Uważaj bo pogoda jest zdradliwa żeby cię nie przewiało

A widoczki piękne u ciebie...
Z moich pięciu lili tylko jedna na razie pokazała łeb...
Czemu tak? Skoro wsadzone w tym samym czasie?
U mnie w sobotę też M kosił tarwkę

A w podkaszarce uszkodził bęben i trzeba było kupić nowy.O cenie nie wspomnę! Za takie byle co platikowe 50 zł zapłacił....wrrr ile roślinek by było.No ale cóż....Za to mam ładnie skoszony trawniczek yupiiii

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Giguś
pięknie kolorowo u Ciebie na działeczce
Co do koszenia, to w zeszłym roku to był mój obowiązek, mąż bardzo dużo pracował i nie miał czasu, i pomykałam jak sarenka za spalinową kosiarą
bo niestety trawka nie chciała poczekać na jego wolny czas
mam nadzieję, że w tym roku przejmie ode mnie tę niewątpliwą przyjemność

- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani moi Goście.
Troszke miałam przerwy od forum, brak chwilowy neta, ale już jestem i chce wszystkim bardzo mocno podziękować za tak ciepłe słowa.
To prawda dużo pracuję na działce, bo chcę jak najszybciej mieć wszystko doprowadzone do porządku.
A to że porozbierana i już opalona
u mnie po prostu do wczoraj było gorąco. Dzisiaj od rana pada deszcz i dobrze, bo sucho juz było strasznie.
Moje uprawy już super rosną. Bób, groch, rzodkiewki, sałaty i takie tam.
Pomidorki dałam pod foliowy namiocik i mają się dobrze.
Hosty też rosną i wszystko ładnie rośnie a teraz po deszczu to będzie co plewić.
Lamio,Iwonko, Cynthio, Zytko, Jollu, Jolu, Halinko, Jadzieńko, Ewo, Mag,Iduś, Grzesiu,Agniesiu, Monisiu i wszyscy kochani Goście -dziękuję za odwiedziny.
:P
Troszke miałam przerwy od forum, brak chwilowy neta, ale już jestem i chce wszystkim bardzo mocno podziękować za tak ciepłe słowa.
To prawda dużo pracuję na działce, bo chcę jak najszybciej mieć wszystko doprowadzone do porządku.
A to że porozbierana i już opalona

Moje uprawy już super rosną. Bób, groch, rzodkiewki, sałaty i takie tam.
Pomidorki dałam pod foliowy namiocik i mają się dobrze.
Hosty też rosną i wszystko ładnie rośnie a teraz po deszczu to będzie co plewić.
Lamio,Iwonko, Cynthio, Zytko, Jollu, Jolu, Halinko, Jadzieńko, Ewo, Mag,Iduś, Grzesiu,Agniesiu, Monisiu i wszyscy kochani Goście -dziękuję za odwiedziny.
:P