Aguniu kalanchoe śliczne

Jeśli chdzi o ukorzenianie się hibków to teoretycznie trwa to ok. 3-4 tyg. Jednak w rzeczywistości różnie to bywa. Ja mam 5 takich, które stoją od ubiegłej wiosny/lata i nie mają korzonków

Aga nie poddaję się...jeden się chyba ciut podniósł,drugi jeszzce nie,ale mam nadzieję...a biały?Też nadal nie ma korzonków.Nie wiem,wściekły się,czy co?Agunia pisze:Kiniu, jak mówisz o tym pełnym hibiskusku to moje , te na które się nikt chętny nie znalazł , ożyły i jak coś się ukorzeni to masz zaklepanego, ale nie poddawaj się bo może i twoje się ożywią. A jak ten biały odemnie? Zaglądnełam do moich szczepeczków i żaden niema korzonkówCzy to długo jeszcze potrwa?
Monia o tych grzybach to ja pierwszy raz słyszętreissi pisze:Kinguś no to szkoda, że Hercia taka udana na kopanieMoże spróbuj tego sposobu z grzybkami
Albo zrób jej piaskownice
hi hi hi
![]()
Jadziu cudowny rododendron,jak kwitnie?...Ja właśnie takiego strzępy znalazłamJadzia1 pisze:Kingo to taki płotek dla Twoje pieska to żadna przeszkodaja mam tak zabezpieczone przed pieskami
Tak Aguś,goździkiAgunia pisze:a to szóste zdjęcie to goździki? Oj jak ja kocham goździki !!! Ślicznie
Dzięki Moniś,no widzisz...cóż ja poradzę,chciałam psa...to...nie mam roślinektreissi pisze:Kinguś cudne roślinkiSzkoda, że Herka niszczy takie piękności
Tak Ewo,angielskie...zastanawiam się,czy w tym roku nie machnąc takiej samej kompozycji...Ewa Janina Sadowska pisze:A na drugim zdjęciu -pelargonie angielskie?
Dzięki Paulko,wiesz...róże to moje faworytkizabcia_paula pisze:Mnie się podobają wszyściutkie...ile cudnych kolorków, chociaż najbardziej wpadła mi w oko żółciutka róża
O jesteś....trzymam kciuki,byś już nie miała problemówLeśny Duch pisze:Pelargonia angielska jest zachwycająca.. zaczynam o takiej marzyć:) kiedyś ją wypatrzę w ogrodniczym - ma bardzo ciekawe połączenie kolorystyczne liści i kwiatów:)