dorotoxette pięnie rośnie!
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- chabermona
- 500p

- Od: 30 sty 2009, o 11:58
No właśnie.anoli pisze:Piękna! Nie tak łatwo upolować, zwłaszcza, jak się nie ma czsu stale przeglądać
Monika poszukująca Aspidistr, sansewierek, stefanotisa i anturiów
Doniczkowi domownicy Moniki
Doniczkowi domownicy Moniki
- Leśny Duch
- 1000p

Bardzo przepraszam wszystkie osoby, które nie otrzymały ode mnie roślinek. Od poniedziałku nie mam wstepu na forum, dopiero dziś udało mi się połączyć napisać odpowiedź, lecz pw nie działają, a tam były Wasze adresy. Nie wiem, jak długo potrwa ta sytuacja, dlatego podaję swój nr gg 7656647. Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować, niech pisze właśnie na ten nr. Niestety wysyłka znów przesunie się do poniedziałku
Jeszcze raz bardzo przepraszam.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Asieńko mam nadzieję,że to już koniec problemów...i wszystko z działaniem forum będzie okLeśny Duch pisze:Bardzo przepraszam wszystkie osoby, które nie otrzymały ode mnie roślinek. Od poniedziałku nie mam wstepu na forum, dopiero dziś udało mi się połączyć napisać odpowiedź, lecz pw nie działają, a tam były Wasze adresy. Nie wiem, jak długo potrwa ta sytuacja, dlatego podaję swój nr gg 7656647. Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować, niech pisze właśnie na ten nr. Niestety wysyłka znów przesunie się do poniedziałkuJeszcze raz bardzo przepraszam.
Własnie do Ciebie piszę
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Leśny Duch
- 1000p

Kochani!
Niestety nadal nie mogę odbierać pw i czasem nawet zalogować się
obecne korzystam z innego komputera i tutaj wszystko jest w porządku. Spisałam adresy, wiec już nic mnie nie powstrzyma przed wysyłką;) Chyba, że Dziad Maroz
Chciałam zdać krótkie sprawozdanie, póki jeszcze mnie nie rozłączyło ;)
hibki od Aguni i kawiato_maniaczki trzymają się dzielnie - nic na razie nie widać, ale też nie więdną;) ciapaty hibek pozostał z samą łodyżką, ale cały czas mam nadzieję, ze wypuści korzonki a później zainwestuje w liście.
Reszta roślinek pięknie się trzyma i tylko czekać korzonków!
, a papirusik od Graszki jak wiecie ma już korzonki i został posadzony do doniczki.
Mirku! niestety w tym roku nie będzie szczepek pokrzywek! Mój M wystawił jak co dzień na balkon, ale musiał wiać lodowaty wiatr i przemarzły
nie wiem, czy rośliny przeżyją, prawie wszystkie liście powiędły 
Chciałam podzielić się swoim doświadczeniam a propo chyba torfowych doniczek (takich sprzedawanych w ogrodniczym, b. miękkich, przez które mają podobno przerastać później korzenie). w ogóle nie utrzymują wilgoci! Musiałam roślinki podlewać co najmniej raz dziennie! Przez to straciam szczepki pilei i o mały włos paprotki od katarzynki. Tę ostatnią, bo miała korzonki, udało się uratować - sadziłam do hydroponiki i zobaczymy, jak jej się spodoba... W każdym razie wszystkie sadzonki, które pozostawały w tych doniczkach, przesadziłam do plastikowych, ucietych na odpowiednią wysokość, kubeczków - te trzymają wilgoć znakomicie.
Dostałam dziś... hoję liskę! Ma cudne liście! Bardzo dziękuję aledra7, dzięki której mam tę moją wymarzoną roślinę
Po powrocie zasadzę i będę się cieszyć jej widokiem 
Niestety nadal nie mogę odbierać pw i czasem nawet zalogować się
Chciałam zdać krótkie sprawozdanie, póki jeszcze mnie nie rozłączyło ;)
hibki od Aguni i kawiato_maniaczki trzymają się dzielnie - nic na razie nie widać, ale też nie więdną;) ciapaty hibek pozostał z samą łodyżką, ale cały czas mam nadzieję, ze wypuści korzonki a później zainwestuje w liście.
Reszta roślinek pięknie się trzyma i tylko czekać korzonków!
Mirku! niestety w tym roku nie będzie szczepek pokrzywek! Mój M wystawił jak co dzień na balkon, ale musiał wiać lodowaty wiatr i przemarzły
Chciałam podzielić się swoim doświadczeniam a propo chyba torfowych doniczek (takich sprzedawanych w ogrodniczym, b. miękkich, przez które mają podobno przerastać później korzenie). w ogóle nie utrzymują wilgoci! Musiałam roślinki podlewać co najmniej raz dziennie! Przez to straciam szczepki pilei i o mały włos paprotki od katarzynki. Tę ostatnią, bo miała korzonki, udało się uratować - sadziłam do hydroponiki i zobaczymy, jak jej się spodoba... W każdym razie wszystkie sadzonki, które pozostawały w tych doniczkach, przesadziłam do plastikowych, ucietych na odpowiednią wysokość, kubeczków - te trzymają wilgoć znakomicie.
Dostałam dziś... hoję liskę! Ma cudne liście! Bardzo dziękuję aledra7, dzięki której mam tę moją wymarzoną roślinę
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No kochana, pokaż nam ta liskę
My też chcemy się pocieszyć 
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Leśny Duch
- 1000p

Zdjęcie wstawię po powrocie do domu, o ile forum będzie chodziło;)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

Tak, już nie mam - poczta chodzi! 8)
A oto nowa mieszkanka:D
Świeżo posadzona, nawet nie zdążyłam oczyścić doniczki
mam nadzieję, że sie zaaklimatyzuje i będzie dobrze rosła 8)

A oto nowa mieszkanka:D
Świeżo posadzona, nawet nie zdążyłam oczyścić doniczki 
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.