Witam wszystkich!Ojejku ile odwiedzin
Haniu:pracy dużo przede mną i nie wiem czy efekty będą widoczne w tym roku..Ogródek ma 80 metrów kwadratowych,to bardzo mało ale gdy go przekopywałam i grabiłam wydawał mi się ogromny

Ziemia jest strasznie gliniasta,właściwie była to wielka bryła gliny.Woda stała w niektórych miejscach,nie dało się tego rozgrabić..na szczęście już jest ok.
Życzę Ci powodzenia w porządkowaniu Twojej działki.U Ciebie też będzie kolorowo
Witaj Iwonko:Na magnolie musimy troszkę poczekać ale jak pisała Tess-to sama przyjemność takie czekanie

Ma duże pąki i mam nadzieje,że w tym roku zakwitnie.Będę ją bacznie obserwować i zdawać relacje na bieżąco:roll:
Co zamierzam sadzić to już mniej więcej napisałam,raczej tylko kwiaty bo na drzewka mało miejsca.Jedyną budowlą w ogrodzie będzie domek drewniany(szopka) na narzędzia,ziemie,itp.Już zamówiłam w piątek i czekam na dostawe..Oprócz tego chcę oddzielić trawę od rabatek kostką i powiększyć taras,żeby wstawić mebelki ogrodowe.
Chodzi mi o coś takiego jak na zdjęciu:
Co o tym myślicie?
Cynthio:Wszystkie moje kwiatki są pierwsze bo to mój pierwszy własny ogródek i ogromnie się cieszę gdy rozkwitają wgapiam się w nie ile mogę

Chociaż na razie staram się nie za często bo trawkę zadepczę
Pozdrawiam Ania.