Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

wiśnia
Obrazek
wiśnia
Obrazek
złotokap
Obrazek
żylistek
Obrazek
na horyzoncie - Kraków - widok z okna dachowego
Obrazek
Jedyne duże drzewo dające cień na działce
Obrazek
a to pomidorki w szklarni mojej mamy, tutaj też są siewki moich kwiatów , których Mąż zapomniał sfotografować :))
Obrazek Obrazek
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Cynthia pisze:
Ja też jestem ciekawa jak się cytuje kilka osób albo fragment wypowiedzi :?:
fragment cynhiu - cytujesz całość a potem wyrzucasz to co cię nie interesuje pozostawiasz jedynie fragment który cię interesuje.Pozostawiasz oczywiście znaczniki - quote
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Boże Iwona !!!

Ty jesteś do rozstrzelania, i Ty marudzisz że jestem beztalencie i takie tam!!!!!!?????

Masz PIĘKNY ogród, całe mnóstwo niesamowitych roślin ....i TAKI WIDOK z okna???????????

Rany wiele ja bym dała za taki widok z okna........

Normalnie lanie na goły tyłek Ci sie należy!!!!!!!!

Pięknie masz, i do tego świetne pomysły!!
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzięki Iwonko :)
O najprostrzym rozwiązaniu najtrudniej pomyśleć :roll:
Piękne te Twoje roślinki...i jeszcze w szklarence następne czekają :)
Pomidorków też Wam latem nie zabraknie :wink:
Ja mam dużo koktailowych i zero pomysłu gdzie je powsadzać :roll: Część pójdzie do dużych donic jako ozdoba a reszta chyba gdzieś będzie poupychana między kwiaty :lol: :lol: :lol:
...uległam pokusom forum ,niestety..ale od przybytku głowa nie boli :wink:
Lato będzie u Ciebie naprawdę piękne, niech tylko roślinki pokażą całą swoją krasę :) :)
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Cynthia wiesz...w zeszłym roku miałam koktailowe w doniczkach i ... jakoś nie miały uroku specjalnie ale mimo to kusi by kupić sadzonki do donicy na taras , na razie opieram sie pokusie ale czy wytrwam ? kusi mnie nie też kaskada truskawkowa tz. donice plastikowe kaskadowe obsadzone zwisającymi truskawkami ,tylko nie wiem czy ...będą w czymś takim ładnie rosły ? no i donice kaskadowe też chyba nie są tanie :(
a hurtowego cytowania dalej nie wiem jak rozgryść :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:Boże Iwona !!!

Ty jesteś do rozstrzelania, i Ty marudzisz że jestem beztalencie i takie tam!!!!!!?????

Masz PIĘKNY ogród, całe mnóstwo niesamowitych roślin ....i TAKI WIDOK z okna???????????

Rany wiele ja bym dała za taki widok z okna........

Normalnie lanie na goły tyłek Ci się należy!!!!!!!!

Pięknie masz, i do tego świetne pomysły!!
Aneczko czy widzisz jak piórka mi rosną ?:)) zaraz się napuszę jak paw po twoich słowach :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Iwonka ja nie jestem pewna ale chyba Marcin Mutari tak cytuje osoby a potem po kolei odpowiada...zobacz u niego i najwyżej go zapytaj :)
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

iwonaxp pisze:Aneczko czy widzisz jak piórka mi rosną ?:)) zaraz się napuszę jak paw po twoich słowach :)
.... no............ ....i słusznie............... :-)
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Łoł.............. :shock: :lol: jaka sesja... ;:154 , oczopląsu można dostać od pieknotek 8) .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

IWONKO zgadzam sie całkowicie z ANIĄ KROPELKĄ masz super pomysly i plan zagospodarowania przestrzeni . Ja idę na żywioł i kupuję wszystko co mi się podoba i nie jest to dokładnie poustawiane jak u Ciebie . Zresztą wpadasz do mnie to widzisz . Mój ogród jak to określiła trafnie CYNTHIA jest naturalistyczny czyli miszmasz . Chociaż pod Waszym wpływem zaczynam patrzeć już trochę inaczej na moje ą oazę . Miłego wieczoru
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

JAKUCH pisze:IWONKO zgadzam się całkowicie z ANIĄ KROPELKĄ masz super pomysly i plan zagospodarowania przestrzeni . Ja idę na żywioł i kupuję wszystko co mi się podoba i nie jest to dokładnie poustawiane jak u Ciebie . Zresztą wpadasz do mnie to widzisz . Mój ogród jak to określiła trafnie CYNTHIA jest naturalistyczny czyli miszmasz . Chociaż pod Waszym wpływem zaczynam patrzeć już trochę inaczej na moje ą oazę . Miłego wieczoru
Jadziu on jest piękny w swojej formie taki jak jest :) i Cynthia ładnie moim zdaniem to nazwała "naturalistyczny" wiesz ... podoba mi się bardzo , kojarzy mi się z wczesnym dzieciństwem. Wiesz... jak odwiedzam mamę i jej grządki ze świeżymi warzywami oraz ogródek kwiatowy prosty i również z grządkami to... hmmm też jej takiego zazdroszczę :) Ale u mnie na działce nie może być wszystko bo wbrew pozorom to mała działeczka a może ja nie potrafię tego razem skomponować ?Jadziu forum pobudza do działania i pracy to prawda i bywają dni że ja oglądając ogrody nagle się gubię i chciałabym mieć wszystko po i krzewy i kwiaty i warzywa i... coś tam jeszcze ...:) ale tak się nie da :) Ja od początku stawiałam na " symetrię" i głównie krzewy ( krzewy jak najmniej rozpowszechnione w miejscowości gdzie mieszkam ) poniekąd mi się to udało :) przechodnie zatrzymują się pytają , chwalą :) a mnie cieszy że się podoba. Brakuje mi jednak kwitnących kwiatów ale nie bardzo potrafię je wkomponować w moje plany :) Mam malutki skrawek i tam je sadzę mam nadzieję , że dadzą sobie radę :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Tulipan998 pisze:Łoł.............. :shock: :lol: jaka sesja... ;:154 , oczopląsu można dostać od pieknotek 8) .
Artur cieszę się że do mnie zaglądasz:) że troszkę ci się podoba i nie ukrywam ze wasze słowa ty wklepane podbudowywują i pobudzają do działania. Nie ukrywam że trafiając na naprawdę piękne tu ogrody o których ja mogłabym tylko pomarzyć popadam w kompleksy i czasem jeden lub dwa dni patrzę tylko na swój ponieważ zaczyna brakować weny i motywacji do dalszych działań :) Na szczęście mało mam takich dni :)
Przesyłam Ci piękne dzisiejsze słońce :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Widziałm piekny żylistek, ja kupiłam w tym roku biały, może za rok lub dwa wymienimy się patykami ?:)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

EdytaB pisze:Widziałm piekny żylistek, ja kupiłam w tym roku biały, może za rok lub dwa wymienimy się patykami ?:)
Edytka jasne nie ma sprawy :) może już na przyszłą wiosnę się da ?. Ja mam jeszcze w donicy ale pięknie się rozrasta :) Mam nadzieję ze dalej tak pięknie pójdzie więc jeśli tylko będziesz chciała to nie ma sprawy :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:
iwonaxp pisze:Aneczko czy widzisz jak piórka mi rosną ?:)) zaraz się napuszę jak paw po twoich słowach :)
.... no............ ....i słusznie............... :-)
Ania ty też powinnaś być dumna :) naprawdę odmieniłaś ogród niesamowicie :) a nadodatek jak hosty się rozrosną i róże oraz inne kwiaty w pełni zaczną kwitnąć ... hmmmm nie mogę doczekać się tego widoku w twoim ogrodzie :) czekam też na altankę :) w którym miejscu ją wybudujesz i jak będzie wyglądać :) Ja na razie altanki mieć nie będę ... może za hmmm... 2- 3 lata dopiero :)

Miłego dnia gwiazduś życzę :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”