wiśnia

złotokap

żylistek

na horyzoncie - Kraków - widok z okna dachowego

Jedyne duże drzewo dające cień na działce

a to pomidorki w szklarni mojej mamy, tutaj też są siewki moich kwiatów , których Mąż zapomniał sfotografować

Aneczko czy widzisz jak piórka mi rosną ?:)) zaraz się napuszę jak paw po twoich słowachAnia Kropelka pisze:Boże Iwona !!!
Ty jesteś do rozstrzelania, i Ty marudzisz że jestem beztalencie i takie tam!!!!!!?????
Masz PIĘKNY ogród, całe mnóstwo niesamowitych roślin ....i TAKI WIDOK z okna???????????
Rany wiele ja bym dała za taki widok z okna........
Normalnie lanie na goły tyłek Ci się należy!!!!!!!!
Pięknie masz, i do tego świetne pomysły!!
Jadziu on jest piękny w swojej formie taki jak jestJAKUCH pisze:IWONKO zgadzam się całkowicie z ANIĄ KROPELKĄ masz super pomysly i plan zagospodarowania przestrzeni . Ja idę na żywioł i kupuję wszystko co mi się podoba i nie jest to dokładnie poustawiane jak u Ciebie . Zresztą wpadasz do mnie to widzisz . Mój ogród jak to określiła trafnie CYNTHIA jest naturalistyczny czyli miszmasz . Chociaż pod Waszym wpływem zaczynam patrzeć już trochę inaczej na moje ą oazę . Miłego wieczoru
Artur cieszę się że do mnie zaglądasz:) że troszkę ci się podoba i nie ukrywam ze wasze słowa ty wklepane podbudowywują i pobudzają do działania. Nie ukrywam że trafiając na naprawdę piękne tu ogrody o których ja mogłabym tylko pomarzyć popadam w kompleksy i czasem jeden lub dwa dni patrzę tylko na swój ponieważ zaczyna brakować weny i motywacji do dalszych działańTulipan998 pisze:Łoł..............![]()
jaka sesja...
, oczopląsu można dostać od pieknotek 8) .
Edytka jasne nie ma sprawyEdytaB pisze:Widziałm piekny żylistek, ja kupiłam w tym roku biały, może za rok lub dwa wymienimy się patykami ?:)
Ania ty też powinnaś być dumnaAnia Kropelka pisze:.... no............ ....i słusznie...............iwonaxp pisze:Aneczko czy widzisz jak piórka mi rosną ?:)) zaraz się napuszę jak paw po twoich słowach