Witaj Jadziu
Jestem pod wrażeniem kolorów twojego ogródka

wiedziałam że mnie zaskoczysz .Teraz kiedy wszystko zaczyna w mim kwitnąć nabiera cudownego uroku

Masz tak piękne tulipany i wele roślin ale widzę że i tak ogarnia cię potrzeba ciągle nowych nabytków tak jak i nas wszystkich tutaj

Nie mogę się też doczekać jak już będa warzywka u ciebie i widok ogródka wraz z warzywami i kwiatami

Ja warzyw mnieć nigdy nie będę

bo po pierwsze nie ma miejsca odpowiedniego a po drugie ta ziemia plonów nie daje

Zaledwie mam trzy poziomki koło tarasy , truskawkę w doniczce

i posiasiałam w ogródku kwiatowym tę strzępiastą natkę pietruszki i jest to moje 2 podejście bo za pierwszym razem z całej torebki wyrosły tylko jakieś trzy badylki:) Nooo i ty artystko jedna !!!! wiesz oglądając fotki zatrzymałam się przy jednym - pomidorek

ile się namyślilam jak ta fotka jest zrobiona

) czy on rośnie w w beczce ? dopiero po chwili się zorientowałam że to butelka plastikowa

)
Ja troszkę zdziałałam u siebie tz. póki co przygotowałam przymiarki obrzeży tylnej części ogrodu. Jak bedę mieć chwilkę czasu w pracy to wrzucę jutro fotki a z tym czasem jest teraz coraz gorzej bo mi się sezon rozpoczyna no i tem vir

uruchamia się w momęcie włożenia pein driva do kompa. Szkodliwy to on chyba nie jest tylko upierdliwy bo co jakiś czas włacza się niechciane okienko. Pein driva formatowałam ale to chyba nie pomogło być może robak siedzi na dysku twardym będę musiała z nim powalczyć
Ech się rozpisałam

Jadziu no to miłej niedzieli !! u mnie pochmurno momętami zanosi się na deszcz ale hmmm przyznam ze delikatny by się przydał