Ogródek brunetki cz.2
ślicznie, pięknie wyglądają te białe kamyczki, u mnie się tak nie da bo zaraz by to igliwie zasypało:( chociaż u Ciebie popatrzę sobie:)
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
podziwiam, piękna wiosna i ten porządek, wszystko wymuskane na 6 + 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Ale odwiedzin
Bardzo sie cieszę
Od wczoraj nie mogłam wejść na forum
Halinko cieszę , się również . Co do rabatek to trochę się tego nazbierało , ale cieśzę sie ponieważ nie ma problemu ,że coś sie nie zmieści
Alu tak podobał mi sie ten biały żwirek , że musiałam coś z nim wykombinować...
Ido przed domem chce jeszcze posadzić w donicach calle , ale jeszcze trochę za wcześnie , aby je wystawić na zewnątrz i czekają sobie w domku
Urszulko patrz ile chcesz
Olu jeśli chodzi o konary to za bardzo sie nie wysilałam . Moja teściowa mieszka niedaleko lasu . Ktoś na sam brzeg powywoził mnóstwo takich przeróżnych korzeni . Więc postanowiłam sie nimi zaopiekować
i tak wyladowały na skalniaczku
Grażynko dziękuje ,ale na 6 to u mnie jeszcze daleko

Halinko cieszę , się również . Co do rabatek to trochę się tego nazbierało , ale cieśzę sie ponieważ nie ma problemu ,że coś sie nie zmieści
Alu tak podobał mi sie ten biały żwirek , że musiałam coś z nim wykombinować...

Ido przed domem chce jeszcze posadzić w donicach calle , ale jeszcze trochę za wcześnie , aby je wystawić na zewnątrz i czekają sobie w domku
Urszulko patrz ile chcesz

Olu jeśli chodzi o konary to za bardzo sie nie wysilałam . Moja teściowa mieszka niedaleko lasu . Ktoś na sam brzeg powywoził mnóstwo takich przeróżnych korzeni . Więc postanowiłam sie nimi zaopiekować

Grażynko dziękuje ,ale na 6 to u mnie jeszcze daleko