Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tulipanku ale natrzaskałeś fotek ;:111 ale jakie śliczne :wink:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Jolu - to nie wszystko :D

Bosko pahną.... :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zakochani... :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Tulipanku ale się rozszalałeś się z tymi fotkami ,Magnolie przepiękne już nie mogę doczekać aż urosną moje tak jak te których robiłeś zdjęcia.
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D . Tak jakos mi sie nudziło :wink: , no i musiałem sfocić co nieco i magnolie :lol: 8) .
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Tulipanku ale dałeś dzisiaj piękny pokaz. To prawda że hiacynty pięknie pachną już się kilka razy na tym złapałam.....pracując w pobliżu zastanawiałam się co tak pięknie pachnie ;:109
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziękuję Jolu ;:168 .
Ja tez jak przechodze kilkasiesiat razy dzienie ta ścieżką :lol: to czuję ich piękny zapach ,jak i przy magnoli.. :D , która nie zakwitła jeszcze :evil: a główny pęd ma 1,5metra.. , była sadzona w tamtym roku :wink: "Aleksandria" , a u sąsiadki ciupinka mała i ma 5 kwiatków tylko że odmiana "susan" <czy jakoś tak.. > :evil:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Arturo, dużo magnolii w Sokołowie. Forsycję naprawdę kupowałeś? Mnoży się nader łatwo z małego nawet kawałka.Mamie wsadziłam odrosty które sąsiad wyrzucał, ma już potężny krzaczor.Ładne zdjęcia.
elka1606
100p
100p
Od: 22 paź 2008, o 11:28

Post »

Tulipanku dawno u ciebie nie byłam ,ale widze ,że tu piękne zdjęcia wstawiasz ,ja też jak latam z aparatem po ogrodzie to obawiam sie czy ktoś nie myśli ,że mam jakiego hopla :wink:
pozdrawiam :D
Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Arturku :D przepiękna kwitnąca wiosna u Ciebie, ja ciągle siedzę nosem w swoich hiacyntach :roll: :lol: czy Ty taż tak masz :?: :lol: Widzę, ze szalejesz z zakupami i nakupowałeś pięknych roślin, już się nie mogę doczekać widoku, jak zakwitną :D Magnoliowa relacja-cudo :D
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30

Post »

Witaj Artur
Pięknie kwitnie już w twoim ogrodzie , ale żółty hiacynt po prostu mnie zachwycił :) niestety nie mam takiego :(
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Ekstra fotki magnolii!
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witam niedzielnie :D .
Dzisiaj w Kościele na sumie :lol: taka 2 letnia mała dziewczynka uciekała mamie i ciągneła mnie za marynarkę ;:112 , nie wiedziałem że aż tak lubią mnie małe dzieci ;:112 , musiałem wziąć bidulke na chwile na ręce :lol: , a jaki był płacz jak mama ją zabierała :lol: :shock: .

Dzięki wszystkim za odwiedzinki :D

Ewo - to i tak nie wszystkie :wink: , nie które już się sypią.. :roll: . O forsycjach nawet nie wiedziałem.. :wink: , a tam mam gotową sadzonkę za całe 4 zł :wink: .

Elu - bardzo dawno Cię nie czytałem :lol: , ja tez uwielbiam latać z aparatem :lol: 8) , później zaglądne do Ciebie :wink: .

Agnieszko - ja mam tak samo :lol: , uwielbiam ich zapach i się nim narkotyzuje wręcz ;:190 , mogły by kwitnąć cały rok.. :wink: , na jesień wykupie chyba wszystkie cebulki z nerwów że w tym sezonie jest ich malutko :wink: :roll: .

Iwono - mnie tez zachwyca :lol: :) , uwielbiam go i zaraz pójde do ogródka i wewale w niego swój nos ;:190 , to z Auchana , hiacynt mix :wink: .

Priam - dzięki :lol:

Chciałem teraz zrobic fotki 2 tulipankom które dzisiaj zakwitły w żółtym kolorze , ale słońce z bardzo pali i wychodzią żółte kropki... :wink: .
MirkaS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2009, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Artur masz bajecznie kolorowy ogród, bardzo podobało mi się dziwadło, fajnie się nazywa i do tego pięknie wygląda.Boskie kolory bratków a ten niebieściutki rewelacja. Sesja z magnoliami super, ja mam ich 8 ale większość mi pomarzła a gwieździsta kwitła najdłużej bo 2 tyg. i tez ja mróz zważył, Nienawidzę tych przymrozków, człowiek czeka cały rok a tu wystarczy jeden dzień i żegnajcie kwiatki.Bardzo podoba mi się Wasze rozwiązanie z posadzeniem rododendronów pod tujami, szkoda że musiałeś je wyrzucić. :cry:
Trzymam kciuki za egzaminy.Będzie dobrze, bo musi być!! :D
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Artur, pewnie nie będziesz miał czasu, aby zajrzeć - trzymam kciuki!!!
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30

Post »

Witaj Artur .
Spacerowałam dzisiaj po zakątkach twojego ogrodu .Jest naprawdę piękny ale przy okazji bliżej starałam się poznać twoją osobę i jestem naprawdę pod wrażeniem , iż mimo tak młodego wieku znalazłeś w sobie takie zainteresowanie . Jesteś chyba dumą rodziny :) Takie zainteresowanie nastolatka to nie codzienność , gdy głownie młodzi okupują komputery czy telewizory :) lub tak jak wspomniałeś udają dorosłych w gąszczach z papierosem czy piwem :) Tak trzymaj i rozwijaj swoje zainteresowania być może to będzie kiedyś twoim życiowym celem ? kto wie ? a może już zdecydowałeś ?

Pozdrawiam cie i życzę miłego dnia:)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”