Cynthiuś nie ma za co, nie ma za co. Ja Tobie również.Cynthia pisze:Wiesiu bardzo dziękuję za ciepłe słowa![]()
Halinko cieszę sie bardzo że Ci się podoba mój ogródeczek. Zapraszam serdecznie, wpadaj kiedy tylkoHalina Kwak pisze:Wiesiu, masz bardzo piękny ogród
Halinko cieszę się że koloroterapia podziałała też na Ciebie. Zapraszam na następne.Halina Kwak pisze:Wiesiu, ojjj ... poprawił się humorek, zdjęcia cudne !!!
Witaj Marcinie Milo mi Cię gościć. Fajnie że podobają Ci się zdjęcia. Ten kwiatek z pierwszej fotki,Mutari pisze:Wiesiu, fotki rewelacyjne a szczególnie podoba mi się kwiat na pierwszej fotce. Nie widziałem jeszcze takiego.
Grażynko no widzisz trafiłam z kolorem na koloroterapię. Moje osteospermum wykopałam z ogrodu ikogra pisze:Wiesiu czyżby koloroterapia zaczynająca się na fioletowo ?
To moje ulubione odcienie.
Osteospermum też miałam w ogrodzie, ale bardzo interesowały się nim ślimaki.
Czekam Wiesiu na następne fotki.![]()
![]()
Miłego wieczoru życzę.
Bogusiu milo witam nowego gościa. Clematis montana jeszcze nie pokazał co on potrafi. Kwitnie ogromnąBogusia2 pisze:Piękne zdjęcia. Przecudny ten klematis. Pierwszy raz go widzę i to jeszcze w takiej masie.
Gratulacje!
Grażynko bardzo lubię ten rodzaj osteospermum, jest bardzo dekoracyjne. U nas niestety nie ma nasionekgagawi pisze:Piękne to osteospermum z płatkami w kształcie łyżeczki, dostałam nasionka takiego i wzeszło 5 siewek, nie mogę się doczekać pierwszego kwiatu... cudo.
Fiolet - to też mój ulubiony kolor
Grażynko pokażę go więcej jak trochę bardziej rozkwitne. A zapowiada się wspaniale bo go nie przykróciłamkogra pisze:Clematis królewski - cudo.
Jak przystało na królową clematisów.![]()
![]()
Widoczki iście sielskie w twoim ogródeczku.
Grażynko za mnie dzisiaj znowu niebo podlewa. A już bym się zgodziła poganiać z wężykiem byle tylko wróciło słonko.kogra pisze:Niestety nie.![]()
Znów trzeba będzie podlewać.