w ten weekend
  w ten weekend   Oczywiście wszystko będzie można też kupić. A ja co? Nie zobaczę tego cudu natury. Już nie wspomnę o tym, że pewnie jakieś cudo też bym nabyła do własnej kolekcji
 Oczywiście wszystko będzie można też kupić. A ja co? Nie zobaczę tego cudu natury. Już nie wspomnę o tym, że pewnie jakieś cudo też bym nabyła do własnej kolekcji  

w ten weekend
  w ten weekend   Oczywiście wszystko będzie można też kupić. A ja co? Nie zobaczę tego cudu natury. Już nie wspomnę o tym, że pewnie jakieś cudo też bym nabyła do własnej kolekcji
 Oczywiście wszystko będzie można też kupić. A ja co? Nie zobaczę tego cudu natury. Już nie wspomnę o tym, że pewnie jakieś cudo też bym nabyła do własnej kolekcji  

ZMUSIŁAM WSZYSTKICH I WSZYSTKO DO ZMIANY PLANÓW. TO SIĘ NAZYWA SIŁA PRZEKONYWANIA
 ZMUSIŁAM WSZYSTKICH I WSZYSTKO DO ZMIANY PLANÓW. TO SIĘ NAZYWA SIŁA PRZEKONYWANIA   BO PRZECIEŻ JA MUSZĘ TAM POJECHAĆ! I WY TEŻ TAM BĘDZIECIE. RAZEM ZE MNĄ - DUCHEM. A TROSZKĘ PÓŹNIEJ ZOBACZYCIE NA WŁASNE OCZY CO WAS OMINĘŁO
 BO PRZECIEŻ JA MUSZĘ TAM POJECHAĆ! I WY TEŻ TAM BĘDZIECIE. RAZEM ZE MNĄ - DUCHEM. A TROSZKĘ PÓŹNIEJ ZOBACZYCIE NA WŁASNE OCZY CO WAS OMINĘŁO   BO JA DOBRY ANIOŁ
 BO JA DOBRY ANIOŁ   OCZYWIŚCIE POKAŻE WAM ZDJĘCIA ŻEBY W WASZYCH DOMACH TEŻ CHOCIAŻ NA CHWILĘ ZAŚWIECIŁO SŁOŃCE
 OCZYWIŚCIE POKAŻE WAM ZDJĘCIA ŻEBY W WASZYCH DOMACH TEŻ CHOCIAŻ NA CHWILĘ ZAŚWIECIŁO SŁOŃCE  I ŻEBYŚCIE MOGLI OSOBIŚCIE POCZUĆ NUTKĘ TROPIKU, NIE TAK DALEKO OD BAŁTYKU
 I ŻEBYŚCIE MOGLI OSOBIŚCIE POCZUĆ NUTKĘ TROPIKU, NIE TAK DALEKO OD BAŁTYKU   

Z zewnątrz bardzo niepozorny, jadąc ulicą widać tylko wysoki na 2 metry żywopłot. Nigdy nie przypuszczałam że za TYM żywopłotem kryją się takie cuda. Popatrzcie co to za ogród...
 Z zewnątrz bardzo niepozorny, jadąc ulicą widać tylko wysoki na 2 metry żywopłot. Nigdy nie przypuszczałam że za TYM żywopłotem kryją się takie cuda. Popatrzcie co to za ogród... 

.
 . taką potrzebę komunikowania .
  taką potrzebę komunikowania . wściekam się na zaborczość  pudła  ,które dość skutecznie odciągnęło mnie od malowania i innych pasji , które ....bardzo cierpią.
  wściekam się na zaborczość  pudła  ,które dość skutecznie odciągnęło mnie od malowania i innych pasji , które ....bardzo cierpią.