Roślinki Ani ;-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Aniu kochanie ja też trzymam mocno kciuki , na pewno wszystko będzie dobrze , życzę Ci tego z całego serca , trzymaj się :) I czekamy na dobre wieści :)
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ania będzie OK. ;:113
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Wszystko będzie dobrze uszy do góry z lepszym nastawieniem wszystko inaczej będzie wyglądało trzymam kciuki.
Awatar użytkownika
kocurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2008, o 11:57

Post »

Trzymam kciuki za diagnozę - żeby nic powaznego (i tak będzie!)
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Kochani bardzo Wam dziękuję :oops: Miło mi czytać takie podtrzymujące na duchu słowa :lol:
Przespałam się z tymi myślami i doszłam do wniosku że jestem młoda i dam radę tym bardziej że mam dla kogo :wink: Dla Was a w szczególności dla M. :)

Zobaczcie co sobie dzisiaj kupiłam :arrow:
Pelargonie
Obrazek

Petunie
Obrazek

One idą do posadzenia w skrzynki na parapet od zewnątrz :wink: Tylko muszę jeszcze dokupić bo to za mało :?

Pozdrawiam serdecznie :lol:
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Po takich zakupkach też miałabym dobry humorek, niech ładnie się krzewią :lol:
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Pewnie, że dasz radę Kochana :D

Pelargonia śliczna, a czy wiesz na jaki kolor będzie kwitła petunia??
Ja też muszę zebrać się w sobie i iść kupić jakieś kwiaty na balkon...

Miałam iść dziś do lasu...i nie wypaliło. Niby świeci słońce a jest tak zimno przez porywisty wiatr, może jutro pojadę.
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

U nas od rana leje jak nie powiem co, a dotego zrobiło się zimno :evil:

Ani co z twoim epi marble queen????? Odratowane :roll:
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54

Post »

Jaka duża petunia ! Też zawsze kupuję na balkon i taras chociaż po kilka roślinek bo lubię ich zapach wieczorem .Chociaż w tym roku spróbuję może z maciejką ?
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08

Post »

Aneczko ale sobie sprawiłaś fajniutkie kwiatuszki na balkon..jak zakwitną to będzie miodzioooo :D Z tego co wiem to petunie należy chronić przed deszczem i nie wolno zraszać-są śliczne jak zakwitną tylko trichę kapryszą..przynajmniej u mnie w Polsce niezaciekawie wyglądały po deszczu..
a to epi marble queen u mnie też padło,zgniło od ziemi(pewnie przelałem)ale reszta dzielnie się trzyma..
Aniu wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki... :D
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Madziu humorek mi się poprawił tylko jeszcze muszę zebrać sił i to powsadzać do skrzynek bo szczerze to mi się nie chce :evil: Epi bez zmian.....jedno siedzi w wodzi a drugie w ziemi i cisza :cry:

Paulo petunia będzie kwitła na fioletowo :wink: Chciałam w tym roku inny kolorek kupić no ale tylko spotkałam takie :?
Już najwyższa pora pomyśleć nad kupnem kwiatuszków na balkon :wink: Ja też chciałabym pojechać do lasu zaczerpnąć świeżego powietrza ale jestem jeszcze osłabiona po przeziębieniu i wolę na takie długie spacery się chwilowo nie wybierać :?

Ewo kupiłam 4 peralgonie i 2 petunie :wink: Ale petunie naprawdę są dorodne i niedługo zakwitną :lol: Maciejka bardzo ładnie pachnie :lol:

Mirku to fakt nie za ładnie wyglądają po deszczu ale niestety u mnie czasami są skazane na deszcz jeszcze zależy od tego czy zacina :evil: W zeszłym roku nie miałam z nimi problemu bo codziennie chodziłam urywać zwiędłe kwiaty i rosły jak szalone :D Miałam tylko problem bo jak urosły to spadywały mi z parapetu więc w końcu musiałam zrobić im jakąś podpórkę :lol:
Szkoda że Twoje epi też padło :( Nie wiem czy to jakaś zaraza bo z tego co wiem to prawie każdemu gniją :oops: Ja na szczęście zauważyłam to w porę bo tylko korzenie u marble queen zgniły a u n'joy zaczęło gnić od czubka :evil:

Dziękuję i pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Aniu bo ty się znasz jakbym chciała pozyskać monsterkę to jak mam ciąć?? pod węzłem i do wody czy do ziemi??
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aguko zdeczka się nie znam na monsterze ale myślę że powinnaś uciąć pod węzłem i do wody czekać aż puszczą korzonki :lol: Jeszcze napisz do kogoś kto próbował ukorzenić monsterę :wink:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Aniu piękne zakupy. Moje pelargonie w zeszłym roku padły - zapomniałam o nich i przemarzły :oops: W tym roku zastanawiam się nad petuniami, ale jak piszecie, że są kapryśne to chyba z nich zrezygnuję. Często jeżdże na kilka dni do teściów i nie miałby się kto nimi zajmować w ty czasie.
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Moniś szkoda że Ci przemarzły :oops: Jak często wyjeżdżasz to raczej nie myśl nad ich kupnem ponieważ trzeba je podlewać często bo inaczej więdną :(

Mam takie malutkie pytanie nie związane z tematem :idea: Wczoraj miałam 39 st gorączki mimo że biorę antybiotyk ale na zbicie gorączki wzięłam pyralginę (czy jakoś tak) :oops: Spadła mi do 37,2 a dzisiaj mam 38,3 :oops: M powiedział mi że leki nie dają rady gorączce i zastanawia się nad wysłaniem mnie do szpitala :roll: Powiedzcie mi czy ma rację bo ja pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia tym bardziej że kaszel nie daje mi spokoju :evil:

Pozdrawiam :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”