FIGA pisze:To koniecznie musisz się pochwalić :P
Chociaż Ty masz dziś dobry dzień :P
Kasiu ale to balkonowe pelargonie variegata kilka odmian i osteospermum kupiłam 12 odmian kurcze i za prawie nic wydałam 150zł ,a jeszcze zamówiłam sobie na 26 kwietnia 24 sztuki pelargoni bluszczolistnej po 4 zł i surfini w wiszących donicach po 25 zł za sztuke(5 sztuk) ikoleusy 4 zł sztuk 16 tak że powiem Ci że chcący mieć jaki taki balkon trzeba mieć dużooo kasy , i jeszcze te hoje .
Kasiu moje Hoje kupione na All chyba poleciały oprócz Belii ta ma się dobrze i nawet bardzo ładnie się rozrasta , 2 Hoiki w kształcie serca też chyba będą do wyrzucenia , jedna to gratiska , pani w sklepie powiedziała ,że raczej nic z niej nie będzie ale i ta druga też zaczyna marnieć
Pozdrawiam serdecznie
Kasiu ale to balkonowe pelargonie variegata kilka odmian i osteospermum kupiłam 12 odmian kurcze i za prawie nic wydałam 150zł ,a jeszcze zamówiłam sobie na 26 kwietnia 24 sztuki pelargoni bluszczolistnej po 4 zł i surfini w wiszących donicach po 25 zł za sztuke(5 sztuk) ikoleusy 4 zł sztuk 16 tak że powiem Ci że chcący mieć jaki taki balkon trzeba mieć dużooo kasy , i jeszcze te hoje .
No to ja chcę zobaczyć cały balkon jak to wszystko rozkwitnie :P
Jadzia1 pisze:Kasiu moje Hoje kupione na All chyba poleciały oprócz Belii ta ma się dobrze i nawet bardzo ładnie się rozrasta , 2 Hoiki w kształcie serca też chyba będą do wyrzucenia , jedna to gratiska , pani w sklepie powiedziała ,że raczej nic z niej nie będzie ale i ta druga też zaczyna marnieć
Pozdrawiam serdecznie
Szkoda Jadziu
U mnie też dużo z tych co zamawiałam jesienią padło
A czy w tych nasionkach osteospermum kupiłaś jakieś rurkowane , czy tylko białe??