Piękna magnolia. Zawsze miałam apetyt bo kwiaty prześliczne, tylko, że u mnie nie ma osłony z drzew i dosyc wieje. Boję sie, że mogłaby przemarznąć. Może za jakiś czas jak sie ogród zagęści pomyślę nad tym.
Milego dnia Ewo
byłam dzisiaj w ogrodniczym a tak pełno drzewek magnolii.Przepiękne-gdyby nie fakt,że kupiliśmy sporo węża do podlewania kropelkowego to chyba bym kupiła żeby i u mnie wyglądał jakby motyle na nim przysiadły.Bardzo ładne
Miejmy nadzieję ,że jakoś nas to ominie
Moja magnolia stała w śniegu na balkonie ,już kwitnąca (kupiłam ją jak tylko się pokazały pierwsze sztuki) a treaz w ogródku zaczęła rozwijać następne kwiaty z pączków,które byłam pewna ,że zmarzły..
Nie opadł jej ani jeden kwiatek przez te mrozy
Ewo na pewno zaciszniej
Stała we wnęce drzwi więc była trochę osłonięta od wiatru.
Miejmy nadzieję ,że przymrozki do nas już nie zawitają
Miłego wieczoru
Ewa - dziękuję Ci bardzo za odwiedziny w moim wątku, bo dzięki temu odkryłam Twoje cudo!
To jedna z takich chwil, kiedy wiesz że tutaj NA PEWNO będziesz wracać. Szczerze i gorąco gratuluję, zwłaszcza że wszystko projektowałaś sama, a ziemię masz jaką masz. Nie dość, że roślinność powala na kolana, to jeszcze tyle ptaków! One mieszkają tylko tam gdzie jest przyjaźnie ;) Tym bardziej podziwiam.