MARIOLA,IGA ,AGNIESZKA,MAJA,HALINA,CYNTHIA,RENATKA,JADZIA,JOLA,ALA,dziękuje wam za to ,że wpadacie do mnie .
Ten biały rh ,jest bardzo ciekawy ,bo zmienia kolor .Najpierw pąk jest różowy ,a później w miarę rozwoju staje się biały.Do tej pory miałam tylko 1 Rh i jakoś dobrze mi rósł .W tym roku ma dużo pąków .Dokupiłam 2 azalie wielkokwiatowe .Nie miałam ich gdzie posadzić ,więc zrobiłam nową rabatkę [znów ubyło trawniczka].

Ta rabatka zrobiła mi się troszkę za duża

,no i musiałam coś dokupić ,były to wczorajsze zakupy[2Rh i 1 azalia japońska] .Miejsca pozostało jeszcze sporo ,zmieści się kilka Rh ,albo azali ,będę musiała w najbliższym czasie coś dokupić .
Jadziu ,piękną azalię kupił ci twój Zbyszek .Mam z tym związane pytanie .Czy one nadawają się do gruntu ,czy nie zmarzną .

Moja mama ma 2 azalie ,nie wiem jak się zowią .Trzyma je w domu zimą ,a na resztę sezonu w ogrodzie .Nie wiem ,czy są też jakieś azalie ,które nie zimują w gruncie
JOLU,pierwiosnki ząbkowane mam dopiero od niedawna.Kupiłam je podczs spotkania we Wrocławskim OB 04.kwietnia .
ALu ,cieszę się ,że się skusiłaś na piękne zakupy .Wszyscy tak mamy ,jak zobaczymy u kogoś coś fajnego to też chcemy to mieć .
A to nowa rabatka z Rh ,jest jeszcze mnóstwo miejsca .