Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolaż ekstra, narcyzki super.
Ja też bardzo chciałabym mieć grządki z warzywkami, ale coraz mniej miejsca na nie się robi.
Mimo wszystko jednak dwie grządeczki są zarezerwowane na nie i szklarenka.
Swoja kobitka jesteś, wiesz co dobre.

Ja też bardzo chciałabym mieć grządki z warzywkami, ale coraz mniej miejsca na nie się robi.

Mimo wszystko jednak dwie grządeczki są zarezerwowane na nie i szklarenka.
Swoja kobitka jesteś, wiesz co dobre.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ALU to jest wczesna czerwona piwonia jest przeważnie na Boże CIAŁO ale nie pytajcie mnie o nazwy bo nie wiem . Mam jeszcze różową ,białą a jesienią kupiłam żółtą z czerwonym środkiem .
CYNTHIU też miałam mix więć jedne są takie a inne takie ,a jeszcze nie zakwitły takie białe pełne dopiero wychodzą na zdjęciu jest żółta piwonia MICHEL i jestem bardzo ciekawa jej kwiatów .
HALINKO zobaczysz jakie u mnie zakwitną i jak będziesz chciała to na jesieni nie ma sprawy zrobimy machniom . Nie wiem czy pamiętasz ten zwrot z CZTERECH PANCERNYCH .
KOGRA mój M. twierdzi po co ci to wszystko posadż parę kwiatków i zasiej trawą ,ale ogórki i pomidory też mu smakują . Ja jednak wolę mieć w słoikach swoje ogórki i wtedy wiem co jem to samo jest z burakami czy fasolką . WIEM CO JEM
Dziękuję wszystkim za odwiedziny . Miło jest jak ktoś pamięta i miłego wieczoru

CYNTHIU też miałam mix więć jedne są takie a inne takie ,a jeszcze nie zakwitły takie białe pełne dopiero wychodzą na zdjęciu jest żółta piwonia MICHEL i jestem bardzo ciekawa jej kwiatów .
HALINKO zobaczysz jakie u mnie zakwitną i jak będziesz chciała to na jesieni nie ma sprawy zrobimy machniom . Nie wiem czy pamiętasz ten zwrot z CZTERECH PANCERNYCH .
KOGRA mój M. twierdzi po co ci to wszystko posadż parę kwiatków i zasiej trawą ,ale ogórki i pomidory też mu smakują . Ja jednak wolę mieć w słoikach swoje ogórki i wtedy wiem co jem to samo jest z burakami czy fasolką . WIEM CO JEM
Dziękuję wszystkim za odwiedziny . Miło jest jak ktoś pamięta i miłego wieczoru

- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Milo mi Aniu ,że wpadłas ,bo od wczoraj nic się nie zmieniło . Byłam zobaczyć w ogródku jak się mają moi niechciani "lokatorzy" i znowu była wojna z opryskiwaczem . Na dworze jest taki zimny wiatr ,żę brrrrrrrra na mapach zapowiadają 20 stopni i im nie wierzę chyba ,że zmieni się ten wiatr . Miłego dnia